17.2 C
Ljubljana

BattleGoat Studios je objavil datum izida igre Supreme Ruler 2030

Objavljeno:

BattleGoat Studios z veseljem napove 25. julij 2023 kot uradni datum izdaje njihovega prihajajočega naslova Supreme Ruler 2030. Supreme Ruler 2030 je naslednja generacija geopolitične strateške igre v realnem času za osebne računalnike, ki jo je razvil BattleGoat Studios in se distribuira prek Steama.

Igra ponuja igralcem možnost, da izberejo regijo in prevzamejo vlogo voditelja te države. Zastopane bodo skoraj vse današnje države in regije, od Afganistana do Zimbabveja. Igralci imajo nadzor nad financami, industrijo, vojsko, raziskavami in diplomacijo izbrane države. Igranje poteka v realnem času s spremenljivo hitrostjo, kar omogoča dejanja, ko so začasno ustavljena zaradi načrtovanja, in hitrejše, da opazujete dogajanje. Vladni ministri so tam, da pomagajo igralcem, jim omogočajo, da upravljajo, kar želijo, in avtomatizirajo manj pomembne odločitve.

Razširitev preteklih naslovov igra vključuje prenovljen igralni mehanizem za 64-bitno podporo, grafiko DirectX 11 in robustnejši AI za vojaško in državno upravljanje. Izboljšave za osvetlitev, učinke, vodo in teren zagotavljajo boljšo vizualno izkušnjo. Izboljšave zmogljivosti omogočajo hitrejše igranje. Spremenjene zgodbe, vojaški inventar, raziskovalno drevo, odnosi med državami in voditelji držav ustvarjajo popolnoma novo izkušnjo Supreme Ruler.

Serija Supreme Ruler je najdlje trajajoča franšiza računalniških iger, ki je še vedno v aktivnem razvoju, saj je serija pravkar praznovala 40 let od prvotne izdaje besedilne igre “Supreme Ruler” za TRS-80 in 15 let od izdaje nagrajene igre Supreme Ruler 2020, ki je postavila novo lestvico obsega v strateških igrah.