10.7 C
Ljubljana

Izdaja Gunsmith Simulator v različici za zgodnji dostop se začne 19. julija na platformi Steam!

Objavljeno:

Razvijalci Gunsmith Simulator so se vrnili z razburljivimi novicami za vse navdušence nad orožjem! 19. julija bo igra izšla v zgodnjem dostopu na Steamu! Po navdušenem sprejemu prologa s strani igralcev, jih kmalu čaka še eno razburljivo potovanje v svet orožarstva!

Čeprav ustvarjalci zagotavljajo, da je to le začetek, bodo prava čustva občutili šele, ko bo simulator izdan. Poleg tega, da bi igro bolje prilagodili pričakovanjem ljubiteljev orožja z različnih koncev sveta, je bila prevedena v kar 15 jezikov!

V Gunsmith Simulator boste igrali kot virtualni orožarji in odkrivali različne vidike dela z orožjem v svoji delavnici. Sprejemali boste naročila in nato popravljali, prenavljali in prilagajali orožje potrebam posameznih strank.

V igri boste temeljito pregledovali orožje, menjavali in popravljali dele ter izdelovali nove elemente iz lesa in kovine. Prenoviti boste morali lesene in kovinske površine ter odstraniti umazanijo in rjo. Poleg tega boste uporabljali najnovejše pripomočke, kot so optične merilne naprave, ročaji za pištole, laserji in svetilke, nato pa orožje pobarvali, da ustvarite unikatne kopije, prilagojene potrebam vaših strank.

Prav tako ne smete zamuditi strelišča, kjer boste preizkušali novo izdelano orožje. Imeli boste priložnost izpopolniti svoje veščine v streljanju na dolge razdalje in na čas, na tekmovanjih, kot sta skeet in trap, pa tudi v streljanju iz bližine na strelišču CQB in tečaju uničevalnega streljanja.

Se vidimo kmalu v kraljestvu orožja!