10.7 C
Ljubljana

Čudovita akcijska pustolovščina Monolith: Requiem of the Ancients prihaja leta 2024

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger C2 Game Studio in Versus Evil, eden vodilnih neodvisnih založnikov video iger, sta danes razkrila Monolith: Requiem of the Ancients, tretjeosebno akcijsko pustolovsko igro, postavljeno v fantastičen svet, poln starodavnih ruševin. Na vas je, da odkrijete skrivnosti izgubljene civilizacije in preprečite, da bi svet padel v temo, ko bo Monolith: Requiem of the Ancients izšla na platformah PC, Switch, PlayStation in Xbox v začetku leta 2024.

Svet Gliese ogrožajo temne sile, povratniki iz pozabljenega časa. Astor, mladi bojevnik, mora odkriti skrivnosti preteklosti, raziskovati veličastne, skrivnostne ruševine in starodavne templje v epskem boju za preživetje planeta. Le on lahko zbere starodavne moči in legendarna orožja, potrebna za zaustavitev nečastnega rituala.

Potujte po obsežnem, barvitem svetu, polnem skrivnosti in nevarnosti. Zapuščene ruševine in zapuščeni templji iz davno pozabljenega obdobja krasijo pokrajino in dražijo skrivnostne zgodbe, ki jih morate odkriti. S pomočjo enigmatične prisotnosti se bo Astor potopil v zapleteno zgodbo, polno ikoničnih in prisrčnih likov. Raziščite globoke gozdove, prostrane puščave, zmrznjene tundre in razpadajoče starodavne zgradbe, medtem ko se podajate na pustolovščino po svetu.

Monolith: Requiem of the Ancients se ponaša z bogatim, zelo zadovoljivim bojnim sistemom, ki temelji na kombinacijah, z različnimi starodavnimi orožji in posebnimi sposobnostmi. Uporabite runski roj, da prikličete konstrukte, zdrobite sovražnike z ogromnimi balvani ali se zaščitite s ščitom skalne formacije. Obvladajte lahke, težke napade in napade na daljavo, natančno blokirajte in se izogibajte ter napolnite svoj kombinacijski meter, da sprostite uničujoče finišerje.

Monolith: Requiem of the Ancients – napovednik