17.2 C
Ljubljana

TPS RPG ‘Quantum Knights’ odprla stran trgovine Steam

Objavljeno:

10. je LINE Games odprl stran trgovine na globalni platformi za računalniške igre Steam za odprto TPS RPG igro, ‘Quantum Knights’, ki jo razvija SPACEDIVE Games in naj bi jo založil LINE Games, ter objavil informacije o igri.

‘Quantum Knights’ namerava v tem letu lansirati svojo globalno storitev in načrtuje povečanje komunikacije z globalnimi uporabniki. Dodajte igro na svoj seznam želja Steam, če želite prejemati vnaprejšnja obvestila o različnih novih informacijah, ki bodo objavljene o igri.

Funkcije igre ‘Quantum Knights’

  • Svet: ‘Quantum Knights’ je tretjeosebna strelska RPG, postavljena v srednjeveški domišljijski svet, kjer je čarovnija napredovala s tehnologijo in kjer sta orožje in magija združena.
  • Liki: Pridružili se boste ‘Volantom’, spretnim lastnikom čarobnega strelnega orožja, in glede na vaše želje lahko izbirate med različnimi slogi likov, vključno z ofenzivnimi, obrambnimi in podpornimi.
  • Puške: Za puške v ‘Quantum Knights’ je značilno dejstvo, da so združene s čarovnijo. Z različnimi orožji, ki so na voljo, vključno z mitraljezi, šibrenicami in ostrostrelci, lahko opremite puške, ki ustrezajo vašemu slogu igre.

Vsebina ‘Quantum Knights’

  • Raziskovanje odprtega sveta: Raziščite odprti svet in izpolnite različne vsebine, vključno s skritimi ječami, iskalnimi operacijami in lovskimi zahtevami.
  • Rast: Med igranjem igre lahko preizkusite nabiranje, rudarjenje in lov, pa tudi druga različna igranja, kot je zbiranje materialov za izdelavo želene opreme.
  • Sodelovalna igra: ‘Quantum Knights’ ponuja različne PvE in PvP vsebine, vključno z načinom Roguelite, Team Deathmatch in Mana Attrition. Uživali boste lahko v teh različnih izkušnjah sodelovalnega igranja, kot tudi v vsebini, ki bo na voljo v načinu enega igralca.