23.2 C
Ljubljana

Gore Doctor, ekstremna grozljivka, prihaja na Steam!

Objavljeno:

Gore Doctor je poglobljena grozljivka, ki bo na osebnih računalnikih sprožila srhljiva vznemirjenja. Znajdete se v inštitutu trpinčenega zdravnika, ki zaradi obupa po izgubi žene zapade v norost in postane prepričan, da je smrt edini oddih.

Znajdete se v inštitutu trpinčenega zdravnika, ki iz obupa kljubuje etičnim mejam, da bi rešil svojo ženo Scarlett pred smrtonosno boleznijo. Ko se Scarlett vda v usodo, zdravnik ponori in postane prepričan, da je smrt edini oddih. Igralci morajo krmariti po hodnikih zdravniškega inštituta, se soočiti z grotesknimi grozotami, odkriti temne skrivnosti in si prizadevati pobegniti z nedotaknjenimi življenji. Ali lahko preživite zapleten labirint in razvozlate grozljive skrivnosti v njem?

Vstopite na lastno odgovornost, kajti ko enkrat stopite v zvit svet Gore Doctor, morda ne boste več mogli pobegniti iz njegovih krempljev!

Gore Doctor, ki ga je razvil Salient Games, bo kmalu na voljo na Steamu. Če ste ljubitelj ekstremnih grozljivk, jo obvezno dodajte na seznam želja!