10.7 C
Ljubljana

Popravite, prilagodite in obnovite sodobne pripomočke ter vintage starine v The Repair House, ki prihaja 19. julija

Objavljeno:

Odkrijte, popravite in obnovite vrsto sodobnih predmetov in vintage starin do njihovega nekdanjega sijaja v The Repair House, naslednji igri Claudiuja Kissa, prvotnega ustvarjalca PC Building Simulator, ki bo na voljo za osebne računalnike prek Steama 19. julija.

Razstavite, očistite, popravite, prilagodite in prodajte vse, od glasbenih inštrumentov, igrač, igralnih konzol, arkadnih omaric in še več, v sproščujočem obnovitvenem simulatorju. Natančno razstavite vsak element, poiščite posamezne komponente ter skrbno obnovite in ponovno sestavite. Naučite se postopka restavriranja in načrtujte izvedbo, da izpopolnite svojo obrt.

The Repair House – napovednik

Postavite svojo hišo za popravila tako, kot želite. Razporedite svoja orodja, odklenite novo opremo in razširite prostor, da odprete nove možnosti obnove. Bodite ustvarjalni s postajo za barvanje, da barvate, pršite, žigosate in šablonite svoje na novo obnovljene predmete, kakor želite.

Ponudite za unikatne predmete v dražbeni hiši in raziščite stare hleve za redke predmete za obnovo. Poiščite skrite dragulje na bolšjem trgu in jih obnovite za velik dobiček. Izkoristite priložnost in ponudite zapuščene skladiščne parcele s skrivnostno vsebino ter ugotovite, kaj ponujajo le od zunaj. Ali boste na koncu dobili veliko več, kot ste plačali… ali veliko manj?