17.2 C
Ljubljana

Horror Stories: Harvest Hunt bo na voljo v zgodnjem dostopu 26. julija

Objavljeno:

Horror Stories: Harvest Hunt, enoigralska preživetvena grozljivka iz studia Villainous Games, bo 26. julija izšla v zgodnjem dostopu Steam. Dvignite se kot čuvaj Lune Nove in se soočite s sencami, ki prežijo na zakleto vas. Boste postali rešitelj skupnosti ali žrtev neskončnega lova?

Horror Stories: Harvest Hunt – napovednik

Horror Stories: Harvest Hunt popelje grozljivko v novo smer, tako da združi ponovljivost roguelitov z napetostjo, ki jo najdemo v žanru. Stopite v vlogo imenovanega nadzornika, ki ima nalogo nabiranja dragocene ambrozije v zloveščem, nelinearnem okolju, da bi poiskal rešitev. Varuhi niso sami pri iskanju, saj Požiralec preži po poljih in pleni na svojo naslednjo žrtev. Varuhi morajo globoko vdihniti in umiriti srčni utrip, če upajo, da bodo dočakali zoro.

Lov se nenehno spreminja, zato sta strateško odločanje in prilagodljivost ključnega pomena, ko se soočite s Požiralcem. Pred vsako nočjo žetve se morajo skrbniki odločiti, koliko zdravja so pripravljeni žrtvovati, da bi pridobili ugodna orodja, ki jih najdemo po kmetijah Lune Nove. Pred vsako nočjo se žrebajo karte, ki določajo usodo Wardenov. Karte lahko prinesejo posebne sposobnosti, nekaj dobrodošle sreče in modifikatorje, ki vplivajo tako na okolje kot na Devourerja.

Od vznemirjajoče zvočne pokrajine do mračnega okolja, Horror Stories: Harvest Hunt ponuja grozljivo vzdušje, ki ga Wardeni lahko sprejmejo. Potopite se v grozote gostih, ročno narisanih okolij, podprtih s srhljivo glasbo skladatelja Jeffa Broadbenta (Resident Evil, Assassin’s Creed). Izgubite se v temi, ne zavedajte se, kaj leži v sencah, pripravljeni na napad.

Poiščite odrešitev, ko bo Horror Stories: Harvest Hunt izšla v zgodnjem dostopu Steam 26. julija. V celotnem obdobju zgodnjega dostopa želi Villainous Games Studio sodelovati z igralci v procesu sodelovanja in zgraditi toplo, navdušeno skupnost, kjer vsi delijo ljubezen do grozljivk. Dodajte igro Horror Stories: Harvest Hunt na seznam želja na Steamu danes in se pripravite na to, kar preži v sencah.