10.7 C
Ljubljana

Roguelite REMEDIUM: Sentinels prihaja na konzole in PC 1.0 18. julija 2023

Objavljeno:

REMEDIUM: Sentinels, mračna igra za preživetje v času z elementi roguelite, konča svoj potek v zgodnjem dostopu in se z alkimističnimi puškami razblini v 1.0 na osebnih računalnikih prek Steama s 100-odstotno združljivostjo s Steam Deck in Epic Games Store ter Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One in PlayStation 4|5 v torek, 18. julija 2023.

Razvijalec Sobaka Studio in založnik ESDigital Games sta med obdobjem zgodnjega dostopa dodala nova orožja, sovražnike, šefe, zemljevide in še več, s HUD, vmesnikom in izboljšavami kakovosti življenja ter svetovnimi lestvicami najboljših in novimi dosežki, ki bodo debitirali z 1.0.

V vesolju REMEDIUM-ove postapokaliptične renesanse je minilo več kot sto let od prvega napada uničujoče sive kuge, ki je zdesetkala nekoč cvetočo celino. Med redkimi preostalimi ljudmi so pogumni znanstveniki usmerili svoje vire v izdelavo zadnjega upanja človeštva, Sentinelov – velikanskih kovinskih golemov, rojenih s tehnološkim napredkom in skrivnostno alkimijo.

Kot eden redkih preostalih Sentinelov se dvignite kot zadnja obrambna črta človeštva in se spopadite z neskončnimi hordami okuženih mutantov, dokler reaktorju ne zmanjka energije. Izkoristite razširjen arzenal samodejnega orožja, ki temelji na alkimiji, in sprožite uničujoče napade na roje kužnih zveri in šefov. Počistite zemljevide, medtem ko zbirate svetlečo primarno snov in vire za nadgradnjo pušk, projektilov in obrambe.

Poiščite primerno ravnovesje orožja in polj sile za vseh 8 Sentinelov, da se pripravite na pošasti, ki so pred vami. Uskladite stroje z optimalno ofenzivno in obrambno oborožitvijo ter elementarnimi nadgradnjami, da dosežete največji potencial vsakega Sentinela in izboljšate čas preživetja z vsakim tekom.

REMEDIUM: Sentinels bo na voljo na osebnih računalnikih prek Steam in Epic Games Store, Steam Deck, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One in PlayStation 4|5 v torek, 18. julija 2023, z 20-odstotnim popustom ob lansiranju.

REMEDIUM: Sentinels – napovednik