21.6 C
Ljubljana

Predstavljamo Forge Industry: domišljijsko igro za avtomatizacijo kovaške tovarne

Objavljeno:

BiteMe Games, neodvisni studio, napoveduje prihajajočo izdajo Forge Industry, igre za upravljanje virov in avtomatizacijo, ki bo na voljo na Steamu 21. julija.

Forge Industry postavi igralca za kovača v domišljijskem svetu, s ciljem optimiziranja njihovih procesov izdelave, raziskovanja novih eksotičnih materialov in izdelave vedno bolj zapletenega in vrhunskega orožja za podžiganje vojn sosednjih frakcij. Vse to ob čim večjem dobičku.

Forge Industry – napovednik

Glavne značilnosti Forge Industry vključujejo:

  • Napreden transport predmetov: Namesto tradicionalnih tekočih trakov od A do B vaši delavci hodijo po vsem svetu in prevažajo vaše dragoceno blago. Določite svoje poti, dodajte poljubno število postankov in preprečite zastoje, da poenostavite svoje delovanje.
  • Globoko optimizacijo: S široko paleto delovnih postaj in predmetov boste lahko ob vsakem igranju odkrili nekaj še boljših strategij in optimizacij.
  • Obsežno simulacijo ponudbe in povpraševanja: Vsako igranje je drugačno, saj se potrebe sveta in poznejšega trga spreminjajo in se upoštevajo pri pridobivanju ali prodaji blaga.
  • Poglobljeno učno izkušnjo: Z več kot 100 različnimi vrstami orožja, oklepov in orodij iz resničnega sveta izvedite več o izvoru in konstrukciji vojaškega orožja, ki je oblikovalo našo zgodovino.

Forge Industry bo na voljo za nakup na Steamu 21. julija 2023 za 16,99 $ ali 15,99 €.