23.2 C
Ljubljana

Ingression – igralni napovednik

Objavljeno:

Espale Studios je pravkar izdal nov napovednik igranja za svoj prihajajoči 2D platformer, ki temelji na portalih, Ingression!

Ingression – napovednik

Ingression je neizprosen in neverjetno natančen platformer, kjer boste razmišljali in platformirali s portali. Igrajte kot Rina, ki živi v letu 2442 v pokvarjenem Galaktičnem imperiju. Odpotujte v prihodnost, da rešite preteklost pred ogromnim časovnim paradoksom. Izpolnite svojo usodo ohranjanja časa nedotaknjenega.

Portali

Platformer s portali, kakršnih še niste doživeli v hitrih in neprizanesljivih ravneh. Izkusite izjemno igranje s portali. Potujte čez nivo v samo delčku sekunde, pridobite zagon in ga pametno uporabite.

Smrtonosne grožnje

Poskusite preživeti proti neštetim smrtonosnim grožnjam, ki ciljajo na vas. Skrijte se pred laserji, ki ciljajo na vaše možgane, pobegnite pred droni, ki vas lovijo do smrti, izogibajte se nevarnim konicam, ki obdajajo vesoljsko ladjo, in še več.

Edinstvena mehanika

Vse je zasnovano z mislijo na portale. Z neštetimi edinstvenimi igralnimi mehanikami, ki sinergirajo med seboj, premagajte vse ovire na svoji poti z ustvarjanjem lastnih strategij.

Zapletene ravni

Ostanite pri zdravi pameti skozi osupljive ravni in se zapletajte s svojim občutkom za smer. Dokončajte stopnje, ki zahtevajo natančnost, medtem ko se vaša celotna usmeritev nenehno spreminja.