10.7 C
Ljubljana

Zavihtite se v akcijo v platformerju PixelJunk Eden 2, ki prihaja na PlayStation in PC

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Q-Games s ponosom sporoča, da PixelJunk Eden 2 prihaja na PlayStation 5, PlayStation 4, Steam in Epic Games Store. Kot najnovejši dodatek k nagrajeni seriji iger PixelJunk, PixelJunk Eden 2 vidi igralce, ki se vrtijo, skačejo in prevrnejo skozi hipnotične pokrajine, spremlja pa jih očarljiva zvočna podlaga, ki jo je sestavil slavni multimedijski umetnik Baiyon. PixelJunk Eden 2 je zdaj na voljo za dodati na seznam želja v PlayStation, Steam in Epic Games Store.

PixelJunk Eden 2 – napovednik

V tem dolgo pričakovanem nadaljevanju tako priljubljene igre PixelJunk Eden igralci raziskujejo čudovite vrtove Eden kot Grimp, drobna bitja z velikimi osebnostmi, ki se dvigajo iz svile, da nabirajo cvetni prah. Ko se bližnja semena napolnijo z zbranim cvetnim prahom, se bo vrt razvijal in širil, nenehno rasel in se spreminjal kot odziv na dejanja igralca. Z negovanjem vrta lahko Grimps poišče Spectre, vir življenja v vrtu, kot tudi druge Grimps z edinstvenimi sposobnostmi in začimbami, ki nudijo široko paleto možnosti prilagajanja igranja.

Iz misli režiserja igre Baiyona prihaja očarljiva izkušnja, ki zagotavlja popolnoma edinstveno izkušnjo, ki jo je enostavno pobrati in se v njej izgubiti. Baiyon je poskrbel za umetniško in zvočno režijo za originalne PixelJunk Eden, Eden Obscura in PixelJunk Eden 2.

Pregled funkcij:

  • Hipnotična harmonija prizorov in zvokov, ki oživijo v osupljivi 4K resoluciji.
  • Popolna kampanja za enega igralca z možnostjo lokalnega sodelovanja za 2 igralca.
  • Zanihajte in zavrtite se iz svilenih niti v ozadju kalejdoskopskih podob.
  • Več kot 20 igralnih Grimps, ki jih lahko najdete in odklenete z edinstvenimi sposobnostmi in osebnostmi.
  • Odkrijte 40 začimb, ki spreminjajo igro, in jih uporabite za prilagoditev svoje začetne kombinacije.
  • Izgubite se v neskončnem načinu in se svobodno zazibajte po nenehno spreminjajočih se vrtovih.
  • Privoščite si psihedelično zvočno podlago skladatelja Baiyona.
  • Nov poglobljeni nadzorni sistem, ki se zgleduje po klasičnih kontrolah izvirnega PixelJunk Eden.

PixelJunk Eden 2 prinaša meditativno, hipnotično izkušnjo igranja za do dva igralca, ki lahko skupaj uživata lokalno. PixelJunk Eden 2 je ultimativno potovanje s kopico vrtov za raziskovanje, več sposobnostmi Grimp, ki jih je treba obvladati, rezultati za izziv in začimbami, ki spreminjajo igro, za mešanje in ujemanje.

PixelJunk Eden 2 bo izšla na PlayStation 5, PlayStation 4, Steam in Epic Games Store pozneje letos.