21.6 C
Ljubljana

Plague Breaker izide na Steamu 5. julija

Objavljeno:

Po skoraj 2 letih v zgodnjem dostopu je Plague Breaker končno v celoti izdan. Oblikovan po klasičnih igrah Castlevania in poln elementov roguelike in RPG, bo Plague Breaker zagotovo navdušil oboževalce roguelike in Castlevania.

Plague Breaker je retro roguevania s težkimi elementi RPG. Igralci lahko izberejo svoj razred ali ustvarijo svoj razred s pomočjo ustvarjalca razreda in raziskujejo proceduralno ustvarjeno ječo, polno nemrtvih pošasti, pokvarjenih kužnih zdravnikov in zahtevnih šefov. Plague Breaker vključuje tudi sodelovanje na deljenem zaslonu, ki omogoča, da dva igralca skupaj raziskujeta ječo. Plague Breaker je tudi potrjen za Steam Deck.

Plague Breaker – napovednik

Plague Breaker vsebuje 4 razrede, od katerih ima vsak celotno drevo spretnosti za raziskovanje več kot 60 edinstvenih veščin. Igralci se lahko uvrščajo v več razredov v teh drevesih razredov, da ustvarijo edinstvene kombinacije likov, ali pa odklenejo Class Creator, da ustvarijo svoj razred po meri z uporabo veščin in predmetov, ki so jih našli v ječi. Na voljo je več kot 100 čarobnih predmetov in naključno ustvarjeno orožje, poleg proceduralno ustvarjenih stopenj, zaradi česar je Plague Breaker popolna igra za igranje znova in znova.