21.6 C
Ljubljana

Nova igra “Murder Is Game Over – Streaming Death” bo izšla 18. julija 2023

Objavljeno:

Pripravite se, da preizkusite svoje detektivske sposobnosti! Meridian4 in HitherYon Games z navdušenjem napovedujeta težko pričakovano izdajo igre Murder Is Game Over – Streaming Death 18. julija 2023. Ta poglobljena umorsko-skrivnostna igra bo igralce popeljala v svet napetosti, spletk in zahtevne skrivnosti whodunit.

V igri Murder Is Game Over – Streaming Death igralci prevzamejo vlogo izkušenega detektiva in njegovega psa, ki voha namige, ki imata nalogo, da razkrijeta zmečkan primer umora. Postavljena v atmosferično in osupljivo lepo vasico, ki jo navdihujejo legende Dogtowna v Massachusettsu, bodo igralci raziskovali kraj zločina, zbirali namige, intervjuvali osumljence in uporabili svoje deduktivno sklepanje, da bi rešili primer.

Igralcem je zdaj na voljo demo različica igre Murder Is Game Over – Streaming Death, ki ponuja okus vznemirljive pustolovščine, ki jih čaka. Ne zamudite priložnosti, da izkusite igro iz prve roke in na hitro pokukate v očarljiv svet preiskave umorov in skrivnosti.

Če želite zagotoviti, da ne boste zamudili popusta ob lansiranju, se prepričajte, da igro dodate na seznam želja na platformah Steam, GoG ali Epic. Če igro dodate na svoj seznam želja, boste obveščeni, ko bo na voljo, in se boste med prvimi podali na to vznemirljivo detektivsko potovanje.