21.6 C
Ljubljana

Nagrajena in nominirana za nagrade DICE ‘Lost in Play’ bo v vašem žepu 12. julija!

Objavljeno:

Happy Juice Games z veseljem objavlja nekaj sočnih novic. Večkrat nagrajena pustolovska igra za dobro počutje Lost in Play prihaja v trgovino Google Play in Apple App Store 12. julija. Lost in Play, ki je bila letos nominirana za “Družinsko igro leta” v kategoriji DICE Awards in dobitnica več nagrad, ki je prejela izjemno pozitivne povratne informacije na Steamu in Nintendo Switch, bo zdaj na voljo v mobilnih napravah s podporo založnika Snapbreak Games.

Lost in Play – napovednik

Lost in Play vas vabi na čarobni, bizarni in nostalgični tobogan! Sledite potovanju Toto in Gala, ki prepotujeta nadrealistična kraljestva in sklepata vezi z izjemnimi bitji. Izgubljena v svoji domišljiji, morata Toto in Gal držati skupaj, da razvozlata edinstvene uganke in se odpravita nazaj domov. Je vzneseno in čarobno potovanje, ki vam bo vzbudilo občutek nostalgije in vas popeljalo nazaj v brezskrbne dni mladostnih dogodivščin.

Lost in Play je privlačna zgodba za vsakogar. Živite in dihajte risane like, podobne animiranim oddajam sodobnih risank, ki jih danes gledajo otroci, in sobotnim jutranjim risankam, ob katerih smo ostali odraščali. Kakovost ugank in živahni vizualni elementi bodo očarali in poskrbeli za dober čas za vso družino.

Funkcije Lost in Play:

  • Skrivnostna animirana ugankarska pustolovščina z osupljivimi slikami v slogu risank.
  • Povsod čarobna in veličastna bitja.
  • Brez besedila ali dialoga – vse je vizualno posredovano na prikupno univerzalen način.
  • Navdih iz televizijskih oddaj, kot so Gravity Falls, Hilda in Over the Garden Wall.
  • Različne edinstvene ustvarjalne dejavnosti, v katerih lahko sodelujete; igrajte karte s škrati, ustvarite zmaja in naučite ovco leteti.
  • Več kot 30 edinstvenih ugank in mini iger.

Lost in Play bo na voljo v trgovinah Google Play in App Store v sredo, 12. julija 2023.