10.7 C
Ljubljana

Wanderer’s Sigil: Roguelike RPG, postavljen v svet, ki ga opustoši magija

Objavljeno:

Viabo Games z navdušenjem napoveduje prihajajočo izdajo Wanderer’s Sigil, vznemirljive nove potezne roguelike RPG, ki izziva igralce, da krmarijo skozi kraljestvo, ki ga zaznamuje mistično opustošenje. Sprejeli bodo vlogo pogumne ekipe Potepuhov, ko bodo krmarili po zahrbtnih deželah, vračali pozabljeno znanje in se borili za preživetje.

Ključne funkcije:

  • Proceduralno ustvarjen svet, liki in zgodbe.
  • Odločitve, ki spreminjajo igranje.
  • Sistem sestavljanja kock – oprema znakov spreminja kocke.
  • Preprost, taktičen, potezni boj s kockami, ki predstavljajo sposobnosti.
  • Zahtevno raziskovanje, ki temelji na upravljanju virov.
  • Post-apokaliptična domišljijska pustolovščina, kjer se igralec bori za preživetje.

V Wanderer’s Sigil se boste potopili v svet, razdrobljen z neukročeno magijo, kjer se ostanki nekoč cvetoče civilizacije borijo za preživetje. Kot ekipa Potepuhov, pogumnih posameznikov, ki se odpravijo onkraj utrjenih enklav, boste odkrili skrivnosti za vedno spremenjenega sveta. Spremenite sposobnosti in spretnosti svojih likov s kockami po meri, ki igrajo ključno vlogo pri raziskovanju, boju in dogodkih v zgodbi. Oprema, ki jo pridobite med igro, bo neposredno vplivala na kocke, ki jih vržete, zato izberite pametno, da povečate svoje možnosti za preživetje.

Krmarite skozi nepričakovane dogodke, ko razkrivate skrivnosti temne in skrivnostne preteklosti. Skrbno načrtovanje je bistvenega pomena, ko se potepate po nevarnih terenih, izbirate svoje bitke in postavljate prednostne cilje. Upravljajte omejeno zmogljivost, sprejemajte strateške odločitve o tem, ali boste dali prednost dragocenim zakladom ali osnovnim zalogam za svoje preživetje in dobro počutje. Pot do zmage je v vaši sposobnosti, da se prilagodite in kar najbolje izkoristite svoje vire.

Wanderer’s Sigil – napovednik

V Wanderer’s Sigil je raziskovanje polno nevarnosti. Svet, po katerem krmarite, je neprizanesljiv, s sovražnimi bitji in zahrbtnim okoljem, ki čakajo, da izkoristijo vsako vašo napako. Nemrtva trupla in pokvarjena bitja bodo predstavljala stalno grožnjo, zaradi česar boste morali biti ves čas pripravljeni in na preži.

Sodelovanje v taktičnem poteznem boju je ključnega pomena za preživetje. Ko se boste soočili s temi strašnimi nasprotniki, bo vaše strateško odločanje in natančno načrtovanje na preizkušnji. Vrzite kocke, izkoristite sposobnosti svojega lika, in natančno načrtujte svoje poteze, da boste zmagali v boju.

Izid igre Wanderer’s Sigil za osebne računalnike je načrtovan za prvo četrtletje 2024. Pripravite se na vznemirljivo pustolovščino, kjer se preizkuša odpornost človeškega duha. Boste vi tisti, ki boste odkrili mračne skrivnosti preteklosti in uspeli tam, kjer drugim ni uspelo?