10.7 C
Ljubljana

Londonski indie razvijalec OutOfTheBit s ponosom predstavlja svoj prihajajoči naslov, Full Void, ki prihaja na Steam 18. julija!

Objavljeno:

Čas je, da se poglobite v distopično prihodnost, medtem ko se prebijate skozi uganke, ovire, ki vam ovirajo pot, in preganjajočo umetno inteligenco, vse da odkrijete zgodbo, ki obdaja to razpadlo, uničeno družbo, v kateri so samo otroci še vedno svobodni… ampak kako dolgo?

Full Void – napovednik

Dobrodošli v despotski prihodnosti, kjer AI divja in ohranja človeštvo zatirano pod svojo popolno tiranijo. V tej 2D kinematografski ugankarski platformi boste odkrili zgodbo o mladem najstniku, ki je povsem sam v sovražnem svetu, ki ga nadzoruje sovražna prevarantska umetna inteligenca.

Vaše spretnosti bodo na preizkušnji, vaš pogum pa se bo preizkusil, ko boste prečkali čudovita ročno narisana slikovna okolja, uživali v klasičnem kinematografskem igranju platformerja s sodobnim pridihom in odkrivali inovativno vizualno mehaniko. Full Void bo zagotovo pritegnil tako zagrizene igralce iger kot priložnostno občinstvo in je v veliki meri duhovni naslednik klasičnih kinematografskih platformnih iger iz obdobja 90-ih – pomislite nazaj na Oddworld: Abe’s Oddysee, Heart Of Darkness in Prince of Persia in že ste na pravi poti!

Kar zadeva grafiko, čeprav je v celoti 2D pixel art, daje Full Void tudi občutek 3D sveta z globino in možnostjo gibanja, ki včasih presega stransko drsenje. Vsaka scena je izdelana po meri, z ročno izdelano kompozicijo, animacijo in perspektivo.

Ekipa OutOfTheBit je ugotovila, da je na trgu zelo malo ugankarskih platformerjev, ki bi bili primerni za otroke in tiste bolj občutljive na nekatere vsebine. Čeprav je Full Void postavljen v grozljivo in vznemirljivo vzdušje, v njem ni krvi ali eksplicitnega nasilja, zaradi česar je primeren za vso družino.