10.7 C
Ljubljana

Podoživite zlato dobo rally dirkanja, saj je Classic Racers Elite izšla danes za PlayStation 4 in Nintendo Switch

Objavljeno:

Dirkači, pripnite se in zaženite motorje! Mednarodni založnik Funbox Media Ltd z navdušenjem oznanja globalno digitalno izdajo igre Classic Racers Elite za Nintendo Switch in PlayStation 4 ter fizične izdaje v škatlah po ozemljih EU, ANZ, SA in ME za £24,99 GBP / €29,99 EUR / $29,99 USD.

Classic Racers Elite, ki jo je razvilo podjetje Vision Reelle, je čista časovno napadalna dirkalna igra, postavljena v zlato dobo rally avtomobilskih dirk 60. let prejšnjega stoletja. Nova različica “Elite” uvaja načine časovnega napada na dirkališčih, ki zajemajo celoten obseg starodobne vožnje.

Classic Racers Elite – napovednik

Classic Racers Elite je čista časovno napadalna dirkalna igra, postavljena v zlato dobo 60-ih let prejšnjega stoletja. V svojem bistvu je to dirkalna igra v hrib, kjer je cilj preprost; ste na dnu hriba in, tako kot v reliju, morate priti na vrh čim hitreje.

Classic Racers Elite je dirkaška igra, ki izziva žanr s čistim, tradicionalnim dirkalnim pristopom tega obdobja. Brez prilagoditve avtomobila (razen barv avtomobila), brez nastavitve avtomobila, brez družbenih funkcij, brez odprtih svetov. Samo nazaj k osnovam dirkanja s preprostim ciljem zabave!

Classic Racers Elite je danes na voljo za PlayStation 4 in Nintendo Switch prek globalnih digitalnih trgovin in kot fizična maloprodajna izdaja v škatlah na ozemljih EU, ANZ, SA in ME za 24,99 GBP / 29,99 EUR / 29,99 USD.