10.7 C
Ljubljana

Wrestling igre imajo svež, nov obraz: AEW: Fight Forever je zdaj na voljo!

Objavljeno:

THQ Nordic GmbH, All Elite Wrestling (AEW) in YUKE’s Co. Ltd. so danes izdali AEW: Fight Forever za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC in Nintendo Switch.

AEW: Fight Forever – napovednik

Poleg tega, da sta AEW: Fight Forever (59,99 USD) in AEW: Fight Forever Elite Edition (79,99 USD) danes na voljo po vsem svetu, so podjetja napovedala izdajo prvega AEW: Fight Forever DLC: FTR: Revival Pack (11,99 USD). FTR: Revival Pack, ki vključuje dodatna rokoborca Daxa Harwooda in Casha Wheelerja ter mini igri Join Us in Deth Race-X, je na voljo kot del Elite Edition ali za posamezen nakup.

Od danes do 6. julija lahko računalniški igralci izkoristijo 13% popust ob nakupu AEW: Fight Forever ali AEW: Fight Forever Elite Edition na Steamu.

O AEW: Fight Forever

Nostalgičen arkadni občutek in ročno narisane animacije AEW: Fight Forever, ki je na voljo zdaj, so povzročile norijo med puristi rokoborb in borilnih iger. AEW: Fight Forever ponuja oboževalcem prvo priložnost, da izvajajo rokoborske gibe, ki jih lahko vidite le v izjemno priljubljenem programu AEW. Spletna zadružna rokoborba je šla povsem na višjo raven s tekmami Tag-Team, ki vključujejo zaporedja ekipnih manevrov, izvedenih s preprostimi ukazi. Načini igre vključujejo Ladder Match, Exploding Barbed Wire, Casino Battle Royale in težko pričakovani STADIUM STAMPEDE skupaj z naborom priljubljenih AEW rokoborcev. Oboževalci lahko uživajo tudi v kariernem načinu, prilagajanju rokoborcev, značilnih arenah AEW in stari dobri nesankcionirani zabavi!