15.2 C
Ljubljana

Uspešna igra Necesse sodeluje s Hooded Horse

Objavljeno:

Hooded Horse z navdušenjem sporoča, da se je njegov portfelj strateških in taktičnih iger svetovnega razreda ponovno povečal. Iz daljne preteklosti starega Rima zdaj potujemo v fantastične dežele Necesse, igro preživetja odprtega sveta, kjer se lahko igralci borijo, rudarijo, raziskujejo, izdelujejo, trgujejo, gradijo naselje in še veliko več!

Necesse – napovednik

Necesse izziva igralce, da raziščejo neskončen in proceduralno ustvarjen odprt svet, kjer se najde nekaj za vsakogar – borite se z močnimi pošastmi, raziskujte različne biome in iščite zaklad. Zgradite in razvijte naselje v živahno mesto, novačite in skrbite za nove naseljence, naj delajo in izdelujejo predmete za prihodnje dogodivščine ter se poglobite globoko v zemljo, da izkopate dragocene minerale in rude.

Necesse, ki je bil prvič izdana decembra 2019, je bila od lansiranja prodana v 670.000 izvodih in se še naprej izboljšuje, saj solo razvijalec Mads Skovgaard objavlja redne posodobitve vsebine. Naslednji veliki popravek bo predstavil tri nove vrste bioma, napredovanje bioma in predelane izboljšave opreme, če naštejemo le nekaj stvari.

Hooded Horse bo integriral Necesse v svoj celoten nabor založniških storitev, vključno s trženjem, partnerstvi in še več, da bi še razširil doseg igre in zagotovil trdne temelje pred izdajo 1.0.