17.2 C
Ljubljana

Poiščite zmago v prvi večji posodobitvi Toy Tactics, ki je na voljo zdaj

Objavljeno:

Toy Tactics, družini prijazen, na fiziki temelječ RTS, ki zajema zgodovino vojskovanja, vendar v obliki igrač, danes, v četrtek, 29. junija 2023, predstavi svojo prvo obsežno posodobitev za zgodnji dostop za osebne računalnike prek Steama!

Razvijalec Kraken Empire in založnik Joystick Ventures vabita generale vseh starosti, da se lotijo pisanja papirja in oblikujejo taktične strategije z novimi funkcijami, izboljšavami kakovosti življenja in popravki hroščev v prvi od več posodobitev, ki bodo uvedene na celotnem potovanju v zgodnjem dostopu.

Skicirajte formacije enot in usmerite majave igrače do zmage! Uživajte v slavi povsem novih epskih bitk s šefi in prikličite močne nadgrajene uroke, da uničite sovražnike. Obvladajte sposobnost risanja konfiguracij na bojišču z izboljšano mehaniko skiciranja, ki omogoča risanje, daljše od 500 metrov, za izboljšane napade na dolge razdalje. Poveljujte četam, da usmerijo nič hudega sluteče karte proti nasprotnim enotam in razsvetlijo nebo z eksplozivom.

Toy Tactics posnema umetnost vojne, hkrati pa prikazuje svoj živahen, risani umetniški slog. Uživajte v trenutku in naredite posnetek z novo implementiranim fotografskim načinom, ki je na voljo v kreativnem načinu in izzivih.

Bodite pozorni na zaključek, saj je v tej epski posodobitvi končan zadnji krog ravni. Uživajte v tej očarljivi RTS pustolovščini, primerni za prijatelje in družino, in dvignite meč v imenu zmage!

Toy Tactics je na voljo v zgodnjem dostopu Steam za osebne računalnike za 19,99 USD s podporo za angleški jezik.

Toy Tactics – napovednik