21.6 C
Ljubljana

Oglejte si “Wuselfaktor” v akciji v debitantskem napovedniku za Pioneers of Pagonia

Objavljeno:

Danes je prvotni ustvarjalec slavne serije The Settlers, Volker Wertich, skupaj z nagrajenim nemškim indie studiem Envision Entertainment, navdušen, da pokaže obsežen prvi pogled na igranje njihove prihajajoče igre, Pioneers of Pagonia. 20-članska razvojna ekipa je svojo živahno strateško graditeljsko igro prvič predstavila februarja letos. Igra, ki je namenjena gradnji, odkrivanju in raziskovanju pravljičnega domišljijskega sveta, bo predvidoma izdana v zgodnjem dostopu na računalnikih z operacijskim sistemom Windows do konca leta 2023. Igralci lahko zdaj dodajo igro na seznam želja v Steamu.

Igranje igre Pioneers of Pagonia vključuje podpis Volkerja Werticha in Envision Entertainment ter znameniti “Wuselfaktor” – nemška beseda, ki v grobem pomeni “dejavnik vrveža” – in se osredotoča na globoko ekonomsko simulacijo z razvejanimi proizvodnimi verigami. Na tisoče Pagoncev dirja skozi naselje in vestno opravlja svoje dolžnosti. Toda tudi v pravljični Pagoniji obstajajo temne skrivnosti, zlobna bitja in ozemeljski konflikti, ki jih je treba rešiti.

Pioneers of Pagonia – napovednik

O Pioneers of Pagonia

Pioneers of Pagonia je ultimativna igra za simulacijo gradnje sveta, vrnitev h klasičnemu igranju gradnje mest, kjer bodo igralci odkrivali in raziskovali legendarne otoke Pagonia in sklepali zavezništva z njenimi številnimi prebivalci. Z več kot 40 različnimi vrstami zgradb in več kot 70 različnimi dobrinami in razpršenimi proizvodnimi verigami, ki bodo na voljo v zgodnjem dostopu, bodo lahko igralci ustvarjalni pri gradnji lastnega edinstvenega gospodarstva. Oglejte si, kako Pagonia oživi skozi osupljive animacije za vse prevoze blaga, proizvodne procese in odkritja prebivalstva. In zahvaljujoč proceduralno ustvarjenim zemljevidom so možne neštete različice za vsakokratno edinstveno izkušnjo igre. Razvoj Pioneers of Pagonia je finančno podprl nemški sklad za igre zveznega ministrstva za gospodarstvo in varstvo podnebja.