21.6 C
Ljubljana

NOOB – The Factionless je zdaj na voljo!

Objavljeno:

Pozor vsem nadobudnim pustolovcem! Založnika Microids in Olydri Games z veseljem napovedujeta, da je Noob – The Factionless zdaj na voljo na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in osebnih računalnikih! Uradna izdaja igre pomeni zaključek njene faze zgodnjega dostopa na Steamu in igralci, ki že imajo igro, bodo skupaj z njo prejeli posodobitev popravka.

O Noob – The Factionless:

Noob – The Factionless je RPG, ki sledi dogodivščinam štirih igralcev iz ceha Rush: Baster Neogician, Drek Berserker, May Cartomancer in Logs Elementalist. Njihovo prizadevanje je doseči najvišjo raven in postati elita igre Horizon MMORPG – Legendarni razred. Skupaj se bodo morali soočiti s stotinami pošasti in se potepati po fantastičnih svetovih, da bi svojemu cehu zagotovili mesto, ki si ga zasluži v svetu Horizonta, med mitskimi cehi Noob, Justice, Roxxor in Pro Game Master. Toda izziv, s katerim se bodo soočili, ne bo omejen na Horizon: njihovi avatarji bodo v resničnem življenju opravljali “prave” naloge. Zgodovina se lahko ustvarja tako v igri kot v resničnem življenju!

Noob – The Factionless je zdaj na voljo v digitalni in maloprodajni različici na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox one, Nintendo Switch in PC (samo digitalno). Igra bo v celoti podnaslovljena v angleščini, francoščini, italijanščini, nemščini in španščini.

Noob – The Factionless – napovednik