25.8 C
Ljubljana

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons prikazuje uničujoč ekipni boj, nove like in mehanike v popolnoma novem preglednem napovedniku

Objavljeno:

Modus Games in razvijalec Secret Base sta danes razkrila povsem nov napovednik za prihajajočo igro Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, ki vsebuje podrobnosti o osupljivem ekipnem boju v igri in kratek vpogled v nekaj nenapovedanih likov, ki jih je mogoče igrati. Oglejte si novi napovednik, preden Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons izide 27. julija za PC, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 in PlayStation 4:

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons – napovednik

Današnji napovednik s pregledom prikazuje izjemno moč, ki jo bodo imeli igralci v svojih rokah, ko bodo sprožili uničujoče posebne poteze, potem ko bodo med bitko dosegli maksimum SP metra. Uporabite te posebne poteze, da uničite nasprotnike in zaslužite denar za nadgradnjo veščin likov. Ali pa uporabite katero koli preostalo valuto na koncu igranja, da odklenete vrsto posebnih zbirateljskih predmetov, vključno z dodatnimi liki, ki jih je mogoče igrati z lastnimi potezami, močmi in slabostmi.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, postavljen v jedrsko puščavo New Yorka leta 199X, prikazuje obračun med ikoničnima bratoma Double Dragon, Billyjem in Jimmyjem Leejem, ter njunima zaveznikoma proti kriminalnim združbam, ki terorizirajo mesto za prevlado. Premagajte eno tolpo in druge bodo izkoristile priložnost, da zase pridobijo več moči, tako da izboljšajo svoje sposobnosti in privabijo nove podšefe, da uničijo igralce. Za boj proti temu imajo borci na voljo številne vire, vključno z:

  • Neverjetno, brezhibno akcijo ekipnega boja.
  • Množico uničujočih kombinacij, obrambnih in ofenzivnih potez v 13 edinstvenih igralnih likih v igri.
  • Močnimi sposobnostmi serijskih ikon Billyja in Jimmyja Leeja ter Mariana, ki se vrača kot popolnoma realiziran borec na daljavo s strelnim orožjem.
  • Novincem stricem Matinom, z močanim ščitom.
  • Lokalnim sodelovanjem za dva igralca, ki početveri akcijo s prijateljem.