21.6 C
Ljubljana

CRPG “BOOK OF HOURS” razkriva novi napovednik

Objavljeno:

Za nagrado BAFTA nominiran indie duo Weather Factory (ustvarjalci inovativne indie uspešnice Cultist Simulator, prej Fallen London in Sunless Sea) razkriva nov napovednik za priljubljeno prihajajočo CRPG, BOOK OF HOURS. Daje občutek mirnega, melanholičnega vzdušja, ki čaka na igralce v tej igri ‘temne akademije’ o ponovni izgradnji razpadajoče okultne knjižnice in obnovi sebe.

BOOK OF HOURS – napovednik

Weather Factory razkriva tudi ceno in ponudbo za lansiranje BOOK OF HOURS. Igra bo stala 19,99 GBP / 24,99 USD, ko bo izšla v četrtek, 17. avgusta 2023 na Steamu in GOG, in vsakdo, ki jo bo kupil v prvem tednu, bo prejel ‘Perpetual Edition‘, ki mu bo omogočil doživljenjski brezplačen DLC. Weather Factory je že preizkusil ta nenavaden pristop do velikega učinka: igralci dobijo veliko vrednost in ponudba je pomagala, da je Cultist Simulator poslal več kot 30.000 izvodov v prvem tednu prodaje. Weather Factory zdaj ponuja enako odlično priložnost prvim kupcem s svojo naslednjo igro vlog v istem vesolju.

Povzetek

Obnovite razpadajočo okultno knjižnico ob zimskem morju. Zgradite največjo zbirko grimoirjev in skrivnosti na svetu. Obvladajte nevidne umetnosti. BOOK OF HOURS je pripovedna ustvarjalna RPG, postavljena v svet skritih bogov in skrivnih zgodovin iz 1930ih let. Za kakšnega knjižničarja se boste odločili?

  • Globoka in poglobljena izkušnja (20–40 ur igranja za vsako od devetih začetnih vlog).
  • Inovativna, na besedilo vodena mehanika ‘ustvarjanja pripovedi’.
  • Očarljivo izročilo priznanega kreativnega direktorja Fallen London, Sunless Sea in Cultist Simulator.
  • 99 edinstvenih zaključkov + 77 dosežkov za odklepanje.