21.6 C
Ljubljana

Vsi sistemi delujejo! A Long Journey to an Uncertain End je zdaj na voljo za osebne računalnike, kasneje v tem letu pa bo na voljo tudi za Nintendo Switch!

Objavljeno:

Narativna igra vesoljske opere A Long Journey to an Uncertain End veteranov industrije Crispy Creative je končno izšla na osebnih računalnikih prek Steam, Itch.io, GOG in Epic Games Store. V tej galaktični pustolovščini svobode, prijateljstva in sreče ne pilotirate ladje… vi ste ladja!

A Long Journey to an Uncertain End – napovednik

Raziskovanje vesolja, zaposlovanje eklektičnega nabora članov posadke in iskanje priložnosti za zbiranje virov, pri tem pa ostanite korak pred svojim žaljivim bivšim… Življenje čuteče vesoljske ladje ni le zabava in igra. Potujte čez galaksijo proti Jedru, da se soočite s tem, kar vas in vašo posadko čaka, vendar pazite, da pozorno spremljate uro, da vas bivši ne dohiti…

Vaš cilj je še naprej leteti, stran od bivšega, upajmo, da boste našli varnost nekje v vesolju. Nadaljujte z letenjem, opravljajte dela, da pridobite pomembne potencialne stranke, vire in morda celo zaposlite nove člane posadke – kdo ve, kaj boste našli na koncu svojega potovanja?

S svojo raznoliko zasedbo likov in osupljivo zgodbo o pobegu iz nasilnega razmerja je A Long Journey praznovanje svobode, samoizražanja in vključenosti. Igra A Long Journey to an Uncertain End je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steam, GOG, Itch.io in Epic Games Store s 15-odstotnim popustom ob lansiranju.