21.6 C
Ljubljana

Taktična izometrična RPG Arcadian Atlas 27. julija združuje osupljiv svet z intenzivnim strateškim bojem, ki temelji na pripovedi

Objavljeno:

Založnik Serenity Forge in razvijalec Twin Otter Studios sta danes udarila po svojih nasprotnikih s povsem novim igralnim napovednikom, ki prikazuje datum izdaje čudovite taktične RPG Arcadian Atlas, ki bo na osebnih računalnikih izšla 27. julija, na konzole pa bo prišla pozneje letos.

Današnji napovednik z datumom izdaje prikazuje kratek vpogled v zelo strateško bojevanje in napete odločitve, ki jih boste morali sprejeti, če upate, da boste prihodnji mesec rešili živahen, zgodovinski svet Arkadije:

Arcadian Atlas – napovednik

Arcadian Atlas je edinstvena, pripovedno usmerjena izometrična taktična igra vlog, postavljena v Arcadijo, narod, ki se trga s političnimi frakcijami in zahrbtnimi spletkami, ravno ko se začnejo prebujati starodavne zle sile. S kraljico, ki je pripravljena narediti vse, da se povzpne na prestol, nihče ni varen.

Da bi rešili Arcadio, morajo igralci sestaviti elitno druščino pustolovcev iz več kot 12 edinstvenih razredov, od katerih ima vsak svoje prilagojeno drevo spretnosti in opremo, od lekarnarjev, ki pripravljajo napitke, do toplarjev, ki usmerjajo magijo. Strateške, potezne bitke bodo določile usodo tako kraljestva Arkadije kot njenih ljudi. Vsako dejanje šteje; samo ena napačna poteza bi lahko za vedno raztrgala vašo skupino in samo deželo.

Osupljiva slika slikovnih pik Arcadian Atlas se ujema z bogato zgodbo igre, ki bo igralce potisnila v težke, čustveno usmerjene odločitve in jih poslala na nepozabno pot. Nihče ni varen zdaj, ko se je sprostil Atlas, moč, ki lahko v trenutku spremeni življenje.

Arcadian Atlas bo izšla 27. julija za osebne računalnike in kasneje letos za konzole.