23.2 C
Ljubljana

Gust of Wind oznanja datum EA izdaje v novem napovedniku

Objavljeno:

Novi razvijalec iger, Wrenchpunk Games, je izdal nov napovednik, ki napoveduje, da bo njihova prihajajoča igra, Gust of Wind, izšla v Steamovem zgodnjem dostopu 31. julija.

Gust of Wind – napovednik

Igra je postavljena v postapokaliptični svet, prepreden z rjo, kjer se mutirani galebi borijo za preživetje med ruševinami civilizacije iz prejšnje industrijske dobe. Frakcija, imenovana “rdeči šali”, grabi po deželah. Tvoje domače mesto je zadnji bastion na celini, ki še stoji, da bi se boril proti njim. Obramba mesta se opira na njegovo pnevmatsko orožje in vaša posadka je bila poslana čez morje, da bi našla delujoč kompresor.

Igralec se lahko prikrade, pleza ali se prebija skozi majhna, a odprta okolja, kot so jadrnice, otoki in mreže rudniških tunelov. Uporaba prikritosti se spodbuja v dialogu in skozi težavnost bojevanja. Uporabite lahko nesmrtonosna odstranjevanja in skrijete telesa, da se znebite radovednih stražarjev. Ko pa prikritost odpove, lahko predmete, kot so ročno orodje in bakle, uporabimo kot udarno orožje. Spopadi v igri Gust of Wind so burni in se običajno hitro končajo.

Igralec lahko uporablja tudi čolne, kljuke in ročne žerjave, da ima več možnosti za dostop do območja.