12.4 C
Ljubljana

Crossroads Inn 2 predstavljena na Steamu

Objavljeno:

Klabater s ponosom napoveduje razkritje strani Steam in prvega uradnega napovednika za Crossroads Inn 2, težko pričakovano nadaljevanje njihove prvotne uspešnice. Z načrtovano izdajo leta 2024 igra predstavlja svojo umetniško smer in predstavlja prvi pogled na 3D grafiko, razvito na pogonu Unity.

Crossroads Inn 2, ki gradi na uspehu svojega predhodnika, ki je bil izdan leta 2019, združuje elemente ekonomske strategije, simulacije in RPG. Kot gostilničar se bodo igralci soočili z vznemirljivimi izzivi vodenja svoje gostilne, začenši z načrtovanjem, gradnjo in opremljanjem svoje ustanove iz nič, upravljanjem osebja, oblikovanjem menijev in zadovoljevanjem potreb raznolikega kroga obiskovalcev – od pustolovcev in plemičev, izobčencev in navadnega ljudstva. Nadaljevanje obljublja še bolj poglobljeno izkušnjo igranja.

Ena izmed izjemnih lastnosti igre Crossroads Inn 2 je revitaliziran sistem NPC, ki likom prinaša višjo raven verodostojnosti in raznolikosti. NPC-ji bodo sprejemali odločitve pod vplivom okolja, ki ga je ustvaril igralec, kar bo izboljšalo splošni realizem in globino interakcij. Poleg tega bo precej spremenjen sistem vodenja zaposlenih in osebja, ki bo omogočil bolj zanimivo in dinamično igranje.

Zgodba igre se odvija na celini Delcrys, razdeljeni na tri različne države: Yorevale, Untermarch in Sambria. Vsak narod se ponaša s svojimi edinstvenimi barvnimi shemami in slogi, ki črpajo navdih iz različnih kultur resničnega življenja. Od srednjeveške nordijske in slovanske mode do zgodnjerenesančnih francoskih, nemških in italijanskih trendov lahko igralci pričakujejo vizualno osupljivo in kulturno raznoliko izkušnjo.

Crossroads Inn 2 je že sprožila neizmerno navdušenje med oboževalci in igralniško skupnostjo, ki nestrpno pričakujejo debi igre na novem pogonu. Prvi del igre je prejel več kot 12 razširitev in dodatkov, z izjemnim številom 118.000 nakupov do konca leta 2022.

Crossroads Inn 2 – napovednik