21.6 C
Ljubljana

Brezplačna posodobitev vsebine PERISH: Exodus je zdaj na voljo!

Objavljeno:

Kaj naredi zabavno igro še bolj zabavno? Prav, več vsebine in točno to dobite z novo posodobitvijo vsebine za PERISH. Ste se že borili za Elysium ali želite vstopiti v to kraljestvo močnejši kot kdaj koli prej? Ali iščete nove izzive, nove sovražnike ali nova orožja? Ta posodobitev je za vas!

PERISH: Exodus je popolnoma brezplačna posodobitev vsebine, iskrivo stransko iskanje v kraljestva Anemojev, štirih kardinalnih vetrov, ki klešejo obrise podzemlja.

Spoznajte skavta Prodromosa, spretnega zaveznika, ki vas bo vodil skozi štiri nova in neraziskana kraljestva, polna okoljskih nevarnosti: žgoče puščavsko sonce, mehurjasto mrzli ledeniki, strupeni hlapi in burne nevihte.

S pomočjo Scouta zberite štiri razbite dele Aegis Shield, jih sestavite v livarni Vulturus in izzovite starodavno legendo na spopad neizmernih razsežnosti.

Poleg tega imejte odprte oči za skrite skrinje s svežim orožjem.

Gasite ogenj z ognjem z uporabo Pyrius Launcherja, velikega topa za izstreljevanje granat. Odvrzite sovražnike z močnim sunkom vetra, ko najdete Prodromosovo izgubljeno kopje, Lonkhi. Podvojite svojo ognjeno moč s Syntithemijem z dvojnim orožjem, saj sta dva revolverja boljša od enega.

Prenovite Aegis v livarni Vulturus in izkusite edinstven ofenzivni ščit, ki odseva škodljive laserske žarke vaših sovražnikov na daljavo!

Vzemite svoje novo orožje v glavno kampanjo za resno nadgradnjo ognjene moči in dosežite posmrtno življenje lažje kot kadar koli prej.

PERISH je zdaj na voljo za 19,99 $/19,99 € na osebnih računalnikih prek Steama, Epic Games Store in GOG.

PERISH: Exodus – intervju z razvijalcem