25.8 C
Ljubljana

Temni znanstvenofantastični vizualni roman ‘Archetype Arcadia’ prihaja na Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5 24. oktobra 2023!

Objavljeno:

PQube z veseljem sporoča, da novi temni znanstvenofantastični vizualni roman ‘Archetype Arcadia’ prihaja na PlayStation 4, PlayStation 5 in Nintendo Switch!

Smrtonosna bolezen je izbrisala večino človeštva in povzročila nočne more, manične epizode in na koncu smrt. Prevzemite vlogo Rusta, starejšega brata in enega redkih preostalih ljudi, ki mora stopiti v VR-svet, kjer se zdi, da se skrivajo odgovori na pogrešano populacijo in bolezen, ki jo je povzročila.

  • Temna znanstvenofantastična zgodba – Prevzemite vlogo brata, ki obupano želi rešiti svojo sestro, ki jo je prizadela smrtonosna bolezen, v osmih poglavjih, ki grizijo nohte.
  • Živahne umetnine – Stopite v postapokaliptični svet, oživljen z osupljivimi umetninami, ki naredijo izkušnjo zares impresivno.
  • Doživite zgodbo skozi različne oči – Oglejte si, kako se dogodki zgodbe odvijajo skozi perspektive različnih ljudi. Sestavite različne dele širše slike. Je naš glavni junak zanesljiv pripovedovalec ali se tudi on moti?
  • Močni spomini – Spomini postanejo močno orožje v tem virtualnem svetu. Doživite tragične in ganljive trenutke preteklosti, da bi se borili naprej.
  • Grozljive bitke s šefi – Šefi imajo posebne pomnilniške kartice, ki utirajo pot do Rustovih odgovorov, vendar se lahko njihova neverjetna moč izkaže kot izziv!
  • Ključne izbire – Izbirate lahko med številnimi možnostmi, vsaka vodi do različnih izidov, vendar se pazite slabih koncev!
  • ‘Archetype Arcadia’ prihaja na PlayStation 4, PlayStation 5 in Nintendo Switch 24. oktobra 2023!
Archetype Arcadia – napovednik

Archetype Arcadia‘ je dinamičen vizualni roman, postavljen v postapokaliptični svet, kjer svoje žrtve pesti skrivnostna bolezen, imenovana ‘Izvirni sindrom’. Zgodba se vrti okoli protagonista Rusta in njegove sestre Kristin, ko vstopita v igro Archetype Arcadia v iskanju zdravila za bolezen. Tisti, ki jih prizadene ‘Izvirni sindrom’, trpijo za norostjo, čutnimi iluzijami in neobvladljivimi nagoni.