10.7 C
Ljubljana

Razbijte konkurenco 27. julija, ko bo PixelJunk Scrappers Deluxe izšla za osebne računalnike in konzole

Objavljeno:

Neodvisni studio Q-Games je danes razkril, da bo njihov co-op party brawler PixelJunk Scrappers Deluxe izšel 27. julija na PC-jih, PlayStation 5/4 in Nintendo Switch. Ta najnovejši vnos v nagrajeni seriji PixelJunk, ki meša tradicionalni boj s stranskim pomikanjem in zlaganjem smeti, je zdaj na voljo za prednaročilo z 20-odstotnim popustom na Nintendo Switch in na seznamu želja v Epic Games Store, Steam in PlayStation.

Zbiranje smeti je le del dela v PixelJunk Scrappers Deluxe, kjer odnašanje smeti pomeni tudi odstranjevanje vaših sovražnikov! Hitro arkadno igranje je popolna sodelovalna izkušnja za druženje s prijatelji in podpira celotno spletno igranje na več platformah.

  • Borite se s pobiralci smeti v kaotičnih uličnih prepirih.
  • Raziščite 5 živahnih območij s 25+ stopnjami.
  • Do 4 igralci igrajo v sodelovanju ali na spletu.
  • Prilagodite svoj smetarski tovornjak z več kot 100 deli po meri.
  • Odklenite in zaposlite različne Scrapperje.
  • Izzovite svoje prijatelje v zabavne in divje mini igre.
  • Poglobljen kiberpunk svet, ki črpa navdih iz resničnega sveta Japonske.

PixelJunk Scrappers Deluxe je najnovejši del dolgoletne serije naslovov PixelJunk iz Q-Games. Igra, ki bo izšla naslednji mesec, praznuje 15. obletnico franšize in dodaja novo žanrsko mešanico na nagrajeni seznam naslovov. Z več igralnimi liki, ki jih je treba obvladati, široko paleto orožij za odklepanje in misijo reševanja Junktowna pred hordami sovražnih trashbotov, je ta beat ‘em up res močan!

Pripravite se na čiščenje ulic Junktowna 27. julija, ko bo PixelJunk Scrappers Deluxe izšla na Steamu, Epic Games Store, PlayStation 5/4 in Nintendo Switch, za 24,99 $ / 19,99 £ / 2500 ¥.