25.8 C
Ljubljana

Raging Bytes za osebne računalnike in konzole: zombi RPG, ki temelji na zgodbi, poln drame in slikovnih pik!

Objavljeno:

KEMCO ponosno najavlja izdajo igre Raging Bytes za konzole Xbox, vključno z napravami Xbox Series X|S, Xbox One in Windows, Steam, PlayStation 5 / PlayStation 4 (podpira Cross-Buy) in za družino sistemov Nintendo Switch. Standardna cena je 14,99 USD. Obiščite vsako trgovino za razpoložljive promocije ob lansiranju.

Zgodba

Policist po imenu Ben se po nesreči zbudi v bolnišnici in ugotovi, da je mesto preplavljeno z zombiji! Kaj za vraga se tukaj dogaja? Se je na vlado mogoče zanesti? Je še kdo preživel? Ben med prebijanjem po ulicah, polnih zombijev, naleti na zdravnico po imenu Barbra. Skupaj se odpravita do Benove policijske postaje, a čaka ju le še večja groza.

Zgodba, podobna tisti iz filma o zombijih

Ta naslov, ki ga je načrtoval, pripravil in nadzoroval Jiro Ishii, hvaljen zaradi svojih naslovov, kot je “428: Shibuya Scramble”, se prav tako poklanja prizorom in scenarijem iz klasičnih zombijevskih del. Naključna srečanja z drugimi preživelimi, konflikti z drugimi ljudmi v zaprtih prostorih, tesnoba, ko vidiš, da se ljubljena oseba obrača, Raging Bytes obljublja dramatične trenutke človeške naklonjenosti, sebičnosti in suma. Izkusite stopnjo zadovoljstva, ki jo občutite po ogledu odličnega zombi filma!

Bajt grozljivke brez vse krvi

S slikovnimi upodobitvami grozljivega in prepričljivim napredovanjem zgodbe uživajte v zadovoljivi ravni grozljivk. Izkusite napetost prebijanja skozi horde zombijev, ki vam želijo pojesti možgane! Pripravite se na soočenje z zombiji, ki se vedejo kot takrat, ko so bili živi.

Potezne bitke z zadovoljivo globino

Bitke se začnejo, ko pridete v stik z enim od zombijev, ki vas lovijo po celem zaslonu. Postanite obkroženi in morda boste preobremenjeni. Stresite strateško, da preprečite, da bi vam zmanjkalo vzdržljivosti v najslabšem možnem trenutku. Odstranite čim več zombijev, ko se vsak korak spotaknejo proti vam. Uporabite orožje za bližnji boj, kot je sekira, da zadržite zombije, medtem ko strateško varčujete s strelivom. Uporabite preveč nabojev in morda ne boste imeli sreče, ko jih boste res potrebovali.

Poiščite zaloge na najrazličnejših mestih

Iskanje dovolj zalog bo ključnega pomena za preživetje horde zombijev na vaši poti. Vsaka krogla šteje v tistih trenutkih, ko bi ti ena sama lahko preprečila vstop v njihove vrste. Preiščite zgradbe, zapuščene avtomobile in celo trupla zombijev za večje možnosti preživetja. Nobenega trupla ne pustite neprevrnjenega.

Na novo so dodane dodatne težave in sistem točkovanja

Na začetku igre lahko zdaj izberete načina Hard ali Nightmare, ki ju je težje preživeti. Dodan je bil tudi sistem točkovanja z rezultatom, ki se izračuna na podlagi napredovanja zgodbe, pridobitve predmetov ali napadov na zombije. Najvišji rezultat se zabeleži, ko je igra počiščena. Prizadevajte si za končno preživetje z izpopolnjenim igralnim ravnovesjem in rezultatom!

Raging Bytes – napovednik