17.2 C
Ljubljana

NEOWIZ predstavlja Guardian Goddess Idle RPG: Novo dobo v mobilnih igrah

Objavljeno:

Razvijalec in založnik iger s sedežem v Koreji NEOWIZ ponosno najavlja globalno izdajo igre Guardian Goddess Idle RPG, vznemirljive izkušnje mobilnega igranja iger, ki jo je razvil Rookie Project Co., Ltd.

Guardian Goddess Idle RPG vabi igralce v poglobljeno hack-and-slash pustolovščino, kjer lahko izboljšajo svoje sposobnosti z odstranjevanjem sovražnikov. Z impresivno zbirko 24 različnih kosov opreme, vključno z orožjem, čeladami in oklepi, ter široko paleto kostumov za prilagajanje likov, igra zagotavlja neskončno razburjenje in močno željo po zbiranju vseh zakladov.

Poleg vključevanja v lovske naloge in živahne vaške dejavnosti lahko igralci sodelujejo v različnih izzivih v ječah, kot so intenzivne bitke s šefi, strateške obrambne misije, preizkusi plezanja na stolp in donosne ekspedicije rudarjenja virov. Uporabniku prijazen vmesnik igre Guardian Goddess Idle RPG zagotavlja, da se lahko tudi novinci v žanru idle RPG brez težav potopijo v dogajanje. Z več kot 20 vizualno osupljivimi spretnostmi, ki jih je treba osvojiti, imajo igralci svobodo, da jih kombinirajo in uporabljajo po mili volji.

Kar ločuje Guardian Goddess Idle RPG, so vsestranske možnosti igranja. Igralci lahko izbirajo med ročnim upravljanjem za natančne bojne manevre ali aktiviranjem samodejnega načina za bolj sproščeno izkušnjo. Poleg tega inovativna spletna komunikacijska funkcija omogoča igralcem interakcijo in druženje s kolegi pustolovci znotraj živahne vasi v igri.

Za praznovanje uradnega izida bodo vsi uporabniki, ki so vnaprej rezervirali igro Guardian Goddess Idle RPG, nagrajeni z ekskluzivnim ‘kompletom kostumov v omejeni izdaji’, ki ponuja edinstven in eleganten videz njihovih likov. Poleg tega bodo igralci prejeli bonus valuto v igri, imenovano ‘Diamond’, glede na skupno število opravljenih rezervacij. Te dragocene diamante je mogoče zamenjati za vrhunsko orožje, pričeske in opremo, kar še izboljša izkušnjo igranja.

Po uspešni premieri v Koreji oktobra lani je igra zdaj pritegnila pozornost igralcev po vsem svetu. Neowiz je ponosen na svojo vlogo globalnega založnika, ki prinaša ta očarljiv naslov v 173 držav, hkrati pa zagotavlja podporo v angleščini, japonščini in tradicionalni kitajščini.