21.6 C
Ljubljana

Microids razkriva Asterix & Obelix: Slap Them All! 2

Objavljeno:

Najslavnejša Galca vseh časov, Asterix in Obelix, se vračata na razburljivo novo pustolovščino! Ta igra, ki bo novembra 2023 na voljo za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC, vas bo navdušila!

Microids ponosno najavlja Asterix & Obelix: Slap Them All! 2, hitri 2D beat ’em up, ki igralce potopi v domišljijski svet Renéja Goscinnyja in Alberta Uderza. Pripravite se na soočenje s sovražniki in sprostite svojo moč solo ali v lokalnem sodelovanju… preden pade nebo!

Asterixa, Obelixa in vaščane zmoti nenaden prihod Goudurixa, ki je prišel prosit za pomoč. Razkrije, da je bil njegov oče Oceanonix zaprt zaradi tatvine, ki je ni zagrešil…

Akvila iz Lutecije, dragoceni zlati simbol rimskih legij, je bil pravkar ukraden in nedolžen človek je bil vržen v ječo! Asterix obljubi, da bo raziskal in Goudurixa prosi, naj ostane varno v vasi. Galska vojščaka se odpravita v Lutecio, da bi pridobila informacije od znanca, ki slovi kot dobro obveščen o govoricah in spletkah v mestu … In očitno bosta s klofutami našla odgovore na svoji dolgi poti!

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 je visokoenergetska beat ’em up igra, ki nas popelje v izvirno zgodbo, vredno največjih galskih dogodivščin. Raziščite množico očarljivih lokacij: od skrivnostnih ruševin, gnezdečih v osrčju gozda, prek mogočnega rimskega tabora do veličastne Lutecije… Vsaka etapa potovanja ponuja nova okolja, saj vas pot popelje v daljne dežele, prekinjene z vznemirljivimi srečanji. In, seveda, lahko pričakujete velikodušno pomoč klofut! Skozi to burno pustolovščino bodo na voljo skeči, ki bodo poudarjali vaše potovanje, dodali odmerek humorja in čustev ter pospešili zaplet.

To nadaljevanje premika meje akcije z več strašnimi sovražniki in šefi. A to še ni vse! Izkušnja je izboljšana s številnimi novimi funkcijami in izboljšavami igranja. Naša neustrašna Galca, Asterix in Obelix, imata zdaj nove posebne poteze, ki jih lahko zadata za še močnejše napade. Bitke so bolj dinamične, bogatejše, bolj gladke kot kdaj koli prej in naša junaka lahko zdaj sprožita svoj način besa, povečata svojo moč in sprožita uničujoč ultimativni napad. Naša junaka lahko tudi uničita nekatere elemente okolja, da ustvarita kaos, pa tudi mečeta sode in menhirje v nasprotnike med bojem.