23.2 C
Ljubljana

HOT WHEELS UNLEASHED 2 – Turbocharged napovednik prikazuje dinamične nove funkcije

Objavljeno:

Milestone, vodilni svetovni razvijalec dirkalnih iger, in Mattel, Inc. sta izdala nov napovednik za Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged, ki vsebuje nove mehanike igranja, terene ter vrste in kategorije vozil, ki jih bo predstavilo nadaljevanje vznemirljive nove igre za vse dirkače Hot Wheels.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged – napovednik

V Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged imeti hiter avto ne bo edini ključ do uspeha, saj je bilo igranje revolucionarno spremenjeno z uvedbo dveh novih potez, ki tekmovanju dodajata dodatno plast globine. Z močjo povečanja bodo igralci lahko kadar koli skočili ali dvojno skočili. Ta nova akcija služi kot idealno orodje za prehitevanje nasprotnikov ali krmarjenje po ozkih prostorih z izogibanjem oviram. Te nove poteze omogočajo igralcem, da ne samo izboljšajo svoje dirkaške sposobnosti, temveč tudi odkrijejo nove bližnjice ali dostop do prej nedosegljivih odsekov steze.

Medtem pa popolnoma nov bočni pomik omogoča igralcem, da se hitro prestavijo v levo ali desno ter trčijo z nasprotniki na obeh straneh svojega vozila. S tem manevrom lahko igralci strateško izrivajo nasprotnike izven igrišča ali jih uporabijo za odbijanje znotraj meja oranžne plastične steze. Te nove zmožnosti v kombinaciji z mehaniko pospeševanja in drsenja, ki ju igralci poznajo in obožujejo iz Hot Wheels Unleashed, odpirajo številne priložnosti in močno širijo možnosti za sprejemanje strateških odločitev ter razlago vsake dirke in steze na njihov želeni način.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged dvigne zabavo na višjo raven z uvedbo petih različnih in popolnoma novih okolij. Igralci se bodo popeljali v obsežno Arcade, ki spominja na preteklo dobo iger na kovance; dvorišče stanovanjske hiše, spremenjeno v razburljivo dirkalno areno; igrišče za mini golf, ki se nahaja v okrožju Divjega zahoda; muzej, kjer lahko igralci tekmujejo med reprodukcijami dinozavrov in drugimi fosilnimi artefakti; in bencinsko postajo, kjer je nekoč mirna restavracija stregla sočne hamburgerje. Poleg tega bo Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged vsebovala Track Room, ki ponuja posebno prazno okolje za igralce, ki raje sprostijo svojo ustvarjalnost in oblikujejo lastne edinstvene steze v nevtralnem prostoru.

Številne raznolike proge v igri se bodo odvijale izključno v zaprtih prostorih ali na prostem, medtem ko bodo druge brezhibno prehajale med obema nastavitvama, kar bo zagotavljalo dinamično in poglobljeno dirkalno izkušnjo. Ta raznolikost nastavitev izboljša igranje, saj različna okolja ponujajo vrsto površin, ki pomembno vplivajo na upravljanje vozil. Posledično bodo morali dirkači prilagoditi svoje sposobnosti in skrbno izbrati primerno vozilo za vsako dirko, kar bo zagotovilo vznemirljivo in strateško izkušnjo.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged je zdaj na voljo za prednaročilo na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch in PC prek Steam in Epic Games Store.