17.2 C
Ljubljana

Devolver Digital danes lansira Sludge Life 2

Objavljeno:

Terri Vellmann, Doseone in založnik Devolver Digital so pravkar izdali SLUDGE LIFE 2 za osebne računalnike. Vsem najljubša repajoča žaba je izginila in njegov najbližji prijatelj Ghost (to ste vi) je na misiji, da ga najde. Raziščite večji, bolj čuden, bolj grd odprt svet, poln skrivnosti, čudakov, šal in seveda veliko točk, ki jih lahko označite vmes, ko iščete izginulega glasbenika.

SLUDGE LIFE 2 – napovednik

PRŠITE ZA ZMAGO

Okoli Ciggy City Suites in okolice je mogoče najti sto označevalnih mest, vključno z nekaterimi, ki so tako dobro skrite, da nam je skoraj slabo. Ulovite jih, poškropite jih vse in naj brezdušna korporacija GLUG ve, kaj je kaj.

DRUŽABNO SREČANJE

V igri SLUDGE LIFE 2 je trikrat več NPC-jev kot v izvirni igri, kar pomeni še več državljanov, kolegov, ki označujejo, korporativnih marionet in drugih izbranih čudakov, s katerimi se lahko srečate in komunicirate, ko raziskujete resnično čuden in čudovit odprt svet.

ORODJENO

Novi predmeti? Imamo jih! Z dvojnim Js lahko dvakrat skočite in sprintate, medtem ko vam prenosni zaganjalnik omogoča, da se dramatično vržete v zrak. Še več jih je, a nočemo pokvariti presenečenja. Oh, tudi vsi predmeti iz izvirnika so nazaj.