23.2 C
Ljubljana

The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone napoveduje datum izida z dražljivko

Objavljeno:

Založnika Microids in IMPS danes razkrivata prvo dražljivko za The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone, 3D pustolovsko/platformsko video igro. The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone, ki jo je razvil OSome Studio, je povsem nova zgodba, ki bo izšla 2. novembra 2023, v maloprodajni in digitalni različici za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC.

O The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone:

Handy Smurf je ustvaril revolucionarni izum: SmurfoMix! Vendar pa manjka ključna sestavina, zeleni kamen, ki leži v pohlepnih krempljih Gargamela.

Odpravi se na misijo, da iz Gargamelovega laboratorija pridobi znameniti zeleni kamen, ključno sestavino, ki bi mu močno pomagala izboljšati njegov izum. Toda usodna napaka povzroči, da eksplodira, njegovi delci pa se razkropijo po Prekleti deželi. Poleg tega, da je v divjino sprostil svoje neverjetne moči kopiranja in razgradnje materije, je Zeleni kamen osvobodil zlobne Stole, nov red, ki želi ustvariti vladavino terorja.

Ekipa 4 Smrkcev se mora nato podati na pustolovščino, da reši Prekleto deželo pred mogočnimi Stolasi! Dobro opremljeni Smrkci se lahko zanesejo na SmurfoMix in nepričakovanega zaveznika… samega Gargamela!

Ključne funkcije:

  • Spoznajte ekipo 4 ikoničnih Smrkcev: Handy Smurf, Brainy Smurf, Dimwitty Smurf in Smurfstorm.
  • Dostopno in intuitivno igranje, ki bo navdušilo oboževalce Smrkcev in ljubitelje akcijskih/platformskih iger.
  • Uživajte v dinamičnem igranju z raziskovanjem, platformiranjem in še bolj intenzivnim bojevanjem zahvaljujoč SmurfoMixu!
  • Prvič v videoigri sodelujte z Gargamelom! Uporabite njegove teleporterje za potovanje skozi Prekleto deželo in odkrijte 3 povsem nova neraziskana območja.
  • Zberite različne vire za izboljšanje Smurfomixa med vašo pustolovščino!
  • Podajte se na avanturo s prijateljem ali družinskim članom v sodelovalnem načinu.
  • Nova zgodba, ki spoštuje licenco, postavljena v čudovito, dobro oblikovano barvito vesolje!

The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone bo na voljo 2. novembra 2023 v maloprodajni in digitalni različici za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC.

The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone – napovednik