23.2 C
Ljubljana

Prelomna Vaudeville, ki jo poganja AI, bo izšla ta petek

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec in založnik Bumblebee Studios je danes objavil, da bo njihova težko pričakovana detektivska igra, Vaudeville, izšla kot naslov za zgodnji dostop na platformah Steam in Epic Games naslednji petek, 30. junija.

Vaudeville naj bi na novo definiral žanr detektivskih iger, ki temeljijo na pripovedi, z integracijo napredne tehnologije umetne inteligence za ustvarjanje dialogov v realnem času. Prvič se lahko igralci popolnoma potopijo v igro z uporabo naravnega jezika za interakcijo z zanimivimi prebivalci mesta, bodisi s tipkanjem ali govorjenjem v mikrofon.

Igra je postavljena v živahno in umetniško mesto Vaudeville, ki se nahaja v osrčju alternativne, a poznane Evrope. Kot znani zasebni detektiv Martini bodo igralci imeli nalogo razkriti zapletene skrivnosti mesta, medtem ko bodo reševali brutalne umore treh posameznikov.

Za praznovanje izdaje bo Vaudeville med prvo izdajo na voljo s 35-odstotnim popustom. Razvijalci spodbujajo igralce, da izkoristijo to ponudbo in se pridružijo zgodnjemu dostopu, saj bodo njihove povratne informacije ključnega pomena pri izpopolnjevanju igre za njeno popolno izdajo.