21.6 C
Ljubljana

Potezna RPG, SOULVARS, izšla danes za osebne računalnike, Xbox, PlayStation in Nintendo Switch

Objavljeno:

Založnik SHUEISHA GAMES in samostojni razvijalec ginolabo z veseljem delita, da je SOULVARS, uspešen potezni RPG deckbuilder, zdaj na voljo na Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S in PC (Steam, Epic Games Store)! Cena SOULVARS je 16,99 USD z omejenim 20-odstotnim popustom ob lansiranju na večini platform.

SOULVARS zagotavlja fuzijo osupljivih slikovnih pikslov, mehanike taktičnega igranja in očarljive pripovedi. Z zgledom po priljubljenih JRPG iz preteklosti se bodo igralci podali na nostalgično pustolovščino, izboljšano s sodobnimi elementi igranja in optimističnim zvočnim posnetkom. Z več kot 14 urami vsebine bodo priložnostni igralci izkusili užitek raziskovanja sveta in odkrivanja skrivnostne zgodbe, medtem ko zbirajo opremo in sestavljajo nepremagljivo ekipo za navdušujoč boj pri sestavljanju kompletov kart.

SOULVARS – napovednik

SOULVARS se je začel kot strasten projekt za samostojnega razvijalca ginolaba in je bil prvotno zasnovan kot klasična JRPG. Postala je velika uspešnica, ko je bila izdana kot mobilna igra za Android in iOS v začetku leta 2022 in se je povzpela na prvo mesto med plačljivimi aplikacijami RPG in drugo mesto med plačljivimi aplikacijami za igre v Google Play in iTunes na Japonskem.

V SOULVARS je pojav grotesknih Dominatorjev povzročil posledice tehnologije za človeštvo. Posledično so elitne enote, ki jih sestavljajo Nosilci duš – naslednja generacija ljudi, rojenih z alternativnimi dušami – ves čas napotene, da prestrežejo te napade in se zoperstavijo tem napadom. Igralci prevzamejo vlogo Yakuma, samostojnega Soulbearerja, ki opravlja naloge zasebnega vojaškega izvajalca “DDO” (Dominator Disposal Organization).

Čas je, da prižgete svojo dušo! Igralci se lahko zdaj podajo na to akcijsko popotovanje na Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S in osebnih računalnikih (Steam, Epic Games Store) z 20% popustom na ceno 16,99 USD na večini platform za omejen čas!