17.2 C
Ljubljana

“One Lonely Outpost” danes raziskuje nove meje v zgodnjem dostopu Steam

Objavljeno:

One Lonely Outpost, simulator vesoljskega kmetijstva razvijalca in založnika Freedom Games, ki se odvija na pustem tujem planetu, je danes uspešno pristal na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam, z verzijami za Nintendo Switch, PlayStation 5 in Xbox Series X|S na horizontu ob prihajajočem lansiranju 1.0.

Naredite prve korake v očarljiv nov svet, poln potenciala in skrivnosti, ki jih je treba odkriti. Kot prvi pionir naredite rjasto obarvan planet Calypso gostoljuben za civilizacijo s pomočjo Qwertyja, zvestega robotskega spremljevalca in edinega Zemljana, ki se poda na to potovanje. Teraformirajte suho puščavsko pokrajino, rudarite za vire in zgradite živahno skupnost od tal navzgor.

Posadite seme nove kolonije iz rezerv, shranjenih v Space-RV. Poskrbite za pogumne sadike, ki bodo zagotovile nov kisik in kmalu naredile zrak čist za dihanje. Žetev in kopičenje stabilne zaloge hrane za zagotovitev preživetja prihodnjih kolonistov, obdelovanje planeta in učenje od njega, je le nekaj stvari, ki jih boste v igri počeli. Raziščite skalnato pokrajino Calypso in zabeležite obstoječe življenje, vreme, minerale in drugo v Omniacu.

Pridobivanje razumevanja tega novega doma bo bistveno za harmonično preživetje človeštva. Ko planet postaja bolj primeren za družbo, bodo radovedni popotniki naredili to samotno postojanko ne tako pusto. Skupaj zgradite utopijo, sprejemajte družbo in se povezujte z novimi prebivalci, ko izkusijo lastne nove začetke. Ustvarite tesna prijateljstva in poiščite nadobudno romanco med kolonisti. Prihodnost človeške civilizacije je na trdnosti te skupnosti!

One Lonely Outpost je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam.

One Lonely Outpost – napovednik