21.6 C
Ljubljana

Napovedan Bumblebee Casual, nova igra FATPETS dobi datum izida

Objavljeno:

Bumblebee Studios ponosno oznanja izdajo FATPETS, skupaj z lansiranjem popolnoma nove igralne franšize, Bumblebee Casual. Ta dvojna objava označuje vznemirljivo širitev zaveze Bumblebee Studios k ustvarjanju privlačnih, visokokakovostnih igralnih izkušenj tako za predane igralce kot za bolj priložnostne uporabnike.

O FATPETS

Bumblebee Studios in Netcrane predstavljata FATPETS, priložnostno pametno igro uganke, ki združuje prikupne živali, izzive, ki temeljijo na fiziki, in igrivo uporabo mehurčkov. Ta dostopen in zabaven naslov vabi igralce vseh stopenj znanja, da izkusijo edinstveno potovanje reševanja ugank.

V igri FATPETS je vaša naloga pomagati množici ljubkih živalic pri doseganju njihovih ciljev. To dosežemo s strateško postavitvijo mehurčkov, ki vodijo in poganjajo te očarljive like skozi vrsto ugank, ki temeljijo na fiziki. Enostavnost igralne mehanike, združena z intelektualno stimulacijo ugank, ustvarja dobro uravnoteženo in prijetno igralno izkušnjo.

Ključne funkcije

Uganke, ki temeljijo na fiziki: Krmarite po različnih ugankah, kjer pridejo v poštev zakoni fizike. Ti izzivi so zasnovani tako, da vključijo začetnike in izkušene reševalce ugank.

Mehanika mehurčkov: Strateško uporabite mehurčke, da vodite svoje živalske prijatelje skozi stopnje. Ta edinstvena mehanika doda dodatno plast zabave in strategije procesu reševanja uganke.

Prikupni liki: Igrajte se z množico ljubkih živalskih likov, od katerih ima vsak svojo osebnost in slog.

Dostopnost: FATPETS ponuja izkušnjo igranja, ki je lahko razumljiva, a zadovoljiva za obvladovanje, zaradi česar je primerna za igralce vseh ravni znanja.

Redne posodobitve: Ostanite povezani s svetom FATPETS z rednimi posodobitvami vsebine, ki predstavljajo nove izzive, ravni in elemente igre.

S preprosto predpostavko in privlačnimi ugankami je FATPETS igra, ki jo je enostavno prevzeti, vendar ponuja veliko globine za tiste, ki se želijo poglobiti v njene uganke. Ali ste pripravljeni pomagati tem ljubkim živalicam doseči njihove cilje?