10.7 C
Ljubljana

HIGHWAY PATROL SIMULATOR – najavljena na Steamu!

Objavljeno:

Patrulirajte po avtocestah, ustavite promet in presenetite kriminalce s svojimi veščinami. Sodelujte s svojim policijskim psom in se pogajajte na robu zakona, da zgradite kariero v cestni patrulji, o kateri ste vedno sanjali. Od preprostega policista do vodje prometne policije, zdaj imate nadzor vi.

HIGHWAY PATROL SIMULATOR – napovednik

O igri

Čas je, da prinesete pravico na Route 66! Postanite patrulja na avtocesti, ustavljajte promet in ujemite kriminalce na dejanju. Sodelujte s svojim zvestim policijskim psom, da bo vzdrževanje reda na cestah še učinkovitejše. Vzpenjajte se v policijskih vrstah ter odkrivajte nove priložnosti in izzive. Od običajne patrulje do vodje prometne policije je odvisno od vas, kako daleč vas lahko pripeljejo vaše ambicije.

Prometni zastoji

Postanite pravi varuh zakona z natančnimi ustavljanji prometa. Analizirajte obnašanje voznikov med vožnjo in ustavite sumljiva vozila. Preverite dokumente, opravite zaslišanja in pregledajte ustavljeno vozilo. Vprašanje varnosti v cestnem prometu je v vaših rokah. Vsaka odločitev, ki jo sprejmete, je pomembna.

Ujemite kriminalce

Vaše delo niso le rutinski pregledi. Po cestah se vozijo tudi kriminalci. Ukradeni avtomobili, tihotapljenje, posedovanje nezakonitega orožja in pobegi. Usedite se v svoj patruljni avto in dohitite kriminalca v visokooktanskem lovu, da ga ukrotite in aretirate. Ste pripravljeni na adrenalinsko zasledovanje?

Vaš zvesti partner – policijski pes

Niste sami. Sodelujte s svojim zvestim štirinožnim partnerjem, policijskim psom. Pomaga vam pri odkrivanju prepovedanih substanc, pregonu kriminalcev in je neprecenljiv spremljevalec v nevarnih situacijah.

Usmerite svojo kariero

V igri Highway Patrol Simulator vsako vaše dejanje vpliva na vašo kariero. Povzpnite se po lestvici, pridobite izkušnje in priznanje za dobro opravljeno delo. Ali ste pripravljeni postati vodja prometne policije?