23.2 C
Ljubljana

Spirit Hunters: Infinite Horde (PC)

Objavljeno:

Vi ste lovci na duhove v tej akcijski rogue-lite igri. Pobijte ogromne valove pošasti in poberite njihove duše za vedno večjo moč. Odklenite številne igralne like, sposobnosti, zemljevide in še več prek globokega sistema napredovanja.

Igra Spirit Hunters: Infinite Horde je bila v zgodnjem dostopu od 25. maja 2022, v celotni različici pa je bila izdana 20. junija letos. Na voljo je preko računalniške platforme Steam, razvili in založili pa so jo Creature Cauldron.

Spirit Hunters: Infinite Horde je akcijska rogue-lite igra, v kateri vas bo napadalo ogromno število pošasti. Od vas bo zahtevano, da jih boste s pasivnimi napadi in sposobnostmi pokončali čim več. Pobili boste na tisoče neskončnih sovražnikov, da boste preživeli, med tem pa boste zbirali duše pokončanih ter z njimi nadgrajevali vašo moč in vaše sposobnosti.

Spirit Hunters: Infinite Horde vam sprva ponuja vadnico, v kateri se boste naučili grajenja in sestavljanja vaših sposobnosti, iz česa vse je zgrajen zaslon med igranjem, kaj vse lahko med igro pobirate ter na kakšne načine napredujete in nadgrajujete vašega heroja in modifikacije le-tega. Žal je vse skupaj prikazano le v dveh slikah, saj vadnica ne vključuje kakršnegakoli dejanskega igranja. Nič za to, podajmo se v igro!

Spirit Hunters: Infinite Horde

Na začetku boste lahko izbirali le med dvema likoma, in sicer Magnusom ter Vivian, vsak izmed teh pa nudi različno zahtevnostno stopnjo in začetno sinergijo. Izbrali boste še vašo začetno sposobnost, zemljevid, na katerem boste igrali (ob pričetku je na voljo le Desert), nato pa se boste podali na bojišče. Vsakič, ko boste dosegli dovolj točk izkušenosti, se bo vaša stopnja zvišala za ena, na izbiro pa boste dobili tri dodatne sposobnosti ali nadgradnjo prejšnjih, od katerih boste izbrali vam najljubšo. Ob vsaki novi stopnji se vam bo obnovilo tudi celotno zdravje, kar se lahko izkaže kot zelo priročno.

Igralnost Spirit Hunters: Infinite Horde je bolj kot ne identična bolj poznani Vampire Survivors, ki prihaja iz istega žanra iger preživetja. Napadale vas bodo horde sovražnikov, na vas pa bo, da z zadanimi udarci in spretnim izmikanjem preživite čim dlje časa. Število različnih nasprotnikov je zadovoljivo visoko, poleg teh pa vas bodo hkrati napadali tudi mini šefi, za pokončanje katerih bo potrebno večje število udarcev. Ko boste preživeli zadostno količino časa pa se bo pojavil tudi glavni šef stopnje, ki bo za smrt potreboval največ uspešnih udarcev z vaše strani.

Kar se tiče grafične upodobitve igre, ta izgleda zelo lepo pa tudi vaši nasprotniki so dobro zasnovani. Pripombo imam le nad glasbeno podlago, ki ni raznolika, saj se ves čas ponavlja. Če bi vam slučajno začela preveč najedati pa jo lahko v nastavitvah preprosto utišate.

Igro Spirit Hunters: Infinite Horde lahko igrate v več jezikih, od angleščine in nemščine, preko španščine in francoščine, vse do portugalščine in ruščine. Kar se tiče nastavitev so te dokaj skope, nastavite lahko glasnost glasbe in zvočnih efektov ter resolucijo, v kateri boste igrali, to je pa tudi to.

Spirit Hunters: Infinite Horde lahko kupite na digitalni platformi Steam, kjer vas bo stala 7,99€. Nedvomno je vredna teh par fičnikov, zato jo le nabavite!

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Creature Cauldron Games.

Spirit Hunters: Infinite Horde
Vi ste lovci na duhove v tej akcijski rogue-lite igri. Pobijte ogromne valove pošasti in poberite njihove duše za vedno večjo moč. Odklenite številne igralne like, sposobnosti, zemljevide in še več prek globokega sistema napredovanja. Igra Spirit Hunters: Infinite Horde je bila v zgodnjem dostopu...Spirit Hunters: Infinite Horde (PC)