23.2 C
Ljubljana

Berite med vrsticami v pripovedni pustolovščini The Bookwalker na Xbox, PlayStation, PC

Objavljeno:

The Bookwalker: Thief of Tales, navdušujoča pripovedna pustolovščina DO MY BEST (ustvarjalcev indie uspešnice The Final Station) in založnika tinyBuild, danes stoji na robu fikcije in resničnosti na PlayStation, Xbox, PC in Xbox Game Pass.

Potujte med kraljestvi kot Etienne Quist, pisatelj, ki je postal tat in ima sposobnost potovanja skozi fikcijo in resničnost. Prizadevajte si skrajšati Quistovo pisateljevo blokado in si povrniti prej cenjen status, potem ko mu kriminalni šef ponudi ponudbo: ukradite legendarne artefakte, ki jih najdete le v knjigah.

Vstopite v svet šestih priljubljenih zgodb, vse moderniziranih in z nepričakovanimi preobrati, da se odpravite na pohod čez zasnežene gore, se pretihotapite skozi mračni srednjeveški zapor in se odpravite v orbito na vesoljski ladji, da si zagotovite artefakte. Naletite na številne zaklade, kot so brbotajoči napoj nesmrtnosti, sijoči Excalibur in vsemogočno kladivo, ki ga je nekoč vihtel le Thor.

Izogibajte se pisateljevi policiji v postopnih bitkah in se borite s sozlobneži, kot so entitete, ki spreminjajo obliko, ali nemrtvi z uporabo zadnjih kapljic vaših pisateljskih sposobnosti. Poiščite predmete za dopolnitev črnila, ki je vir moči za sprehajalca knjig, da premaga sovražnike in manipulira s predmeti v knjigah.

Spoznajte skupino ekscentričnih likov na tej pustolovščini, ki obrača strani. Na potovanju imejte s seboj neverjetnega spremljevalca: radovedno in skrivnostno stran v kletki, vzeto iz neznane knjige. Izdelajte predmete in orodja ter uporabite vsako orodje za pomoč pri napredovanju zgodbe in reševanje ugank med resničnostjo in fikcijo. Držite se zgodb in besed, da odkrijete človeka, ki stoji za tatvinami, in zakaj je bil Quist’s izbran za to delo.

The Bookwalker: Thief of Tales je zdaj na voljo za PlayStation, Xbox, PC in Xbox Game Pass za 14,99 USD z omejenim 10-odstotnim popustom v tednu izdaje. Igralci Steam, ki imajo v svoji knjižnici The Final Station, lahko kupijo paket DO MY BEST in prejmejo The Bookwalker: Thief of Tales z dodatnim 10% popustom. The Bookwalker podpira angleški, ruski, brazilsko portugalski, francoski, italijanski, nemški, španski, japonski, korejski in poenostavljeni kitajski jezik.

The Bookwalker: Thief of Tales – napovednik