12.4 C
Ljubljana

No Umbrellas Allowed – upravljajte trgovino z rabljenimi izdelki v zatiralski, z dežjem obsedeni prihodnosti. Na konzole prihaja pozneje letos

Objavljeno:

Neodvisni založnik Digerati se združuje z razvijalcem Hoochoo Game Studios, da bi svoj simulator trgovine z rabljenimi izdelki, No Umbrellas Allowed, pozneje letos predstavil na Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One in Xbox Series. No Umbrellas Allowed je postavljena v futuristično znanstvenofantastično distopijo, kjer je pohlep zločin, čustva prebivalstva pa zatira zdravilo, imenovano “Fixer”, ki se daje prek dežja. Skozi niz nenavadnih dogodkov se igralec znajde na položaju vodje znane trgovine z rabljenimi izdelki Darcy’s.

Z učenjem orodij in trikov obrti – in z nekaj pomoči glasnega robotskega pomočnika – morajo igralci zaslužiti denar, dvigniti ugled trgovine in odplačati svoje dolgove, pri tem pa se poskušajo izogniti kakršni koli neželeni pozornosti AVAC (Association for Victims of Avarice Crimes).

O igri

Dobrodošli na svojem novem delovnem mestu vodje trgovine v Darcy’s – najuglednejši trgovini z rabljenim blagom v mestu Ajik. Z malo pomoči vašega robotskega pomočnika, HUE, boste ocenili, ovrednotili, kupili in prodali široko paleto zanimivih predmetov. Vendar ne pozabite: dežniki niso dovoljeni. AVAC bo opazoval…

Ključne funkcije

  • OCENJEVANJE: Stranke vam bodo prinesle široko paleto predmetov, ki jih želijo prodati, od vsakdanjih do čudovitih. Uporabite orodja za odkrivanje prave vrednosti predmeta: ničvredna smet ali dragocena redkost?
  • BARANTANJE: Ko se odločite za vrednost predmeta, se lahko pogajate o ceni zanj. Poskusite najti ravnovesje med tem, da je stranka zadovoljna, in zagotavljanjem, da je posel čim bolj donosen za Darcy’s.
  • DOBIČEK: Nabavljene predmete je mogoče razstaviti za prodajo v izložbi trgovine. Darcyjevo pravilo je: kupuj poceni, prodajaj drago. Vendar ne bodite preveč požrešni. Mesto Ajik ni kraj za pohlep.
  • UGLED: Dosledno ponujanje dobrih ocen artiklov, dobra priporočila in ugodni posli pozitivno dvignejo profil Darcy’s in v trgovino privabijo več strank. Bodite dobri pri svojem delu.
  • DEŽNIKI: Strogo prepovedani v mestu Ajik zaradi njihove sposobnosti zaščite pred Fixerainom. Vse dežnike, predložene Darcyju, je treba predati AVAC-u. Neupoštevanje bo kaznovano.
No Umbrellas Allowed – napovednik