17.2 C
Ljubljana

‘Lost Awakening’ na Steamu vas izziva v klasično pustolovsko igro, polno nepričakovanih presenečenj!

Objavljeno:

Razvijalec in založnik neodvisnih iger Hambug Games s ponosom napoveduje svetovno izdajo igre Lost Awakening, poklona klasičnemu žanru pustolovščin, ki vključuje duhovite dialoge, zanimivo zgodbo in osupljive uganke. Danes na voljo na računalnikih prek Steama, morate razvozlati skrivnost za nenavadnim otokom, na katerem ste obtičali.

Lost Awakening – napovednik

Lost Awakening je polna presenečenj, nepričakovanih dogodkov in pametno zasnovanih ugank: odkriti morate veliko skrivnost otoka in čeprav ne gre za dimno pošast ali starodavno bratsko rivalstvo, vam lahko preprosto odpihne nogavice… Na vašem potovanju boste izkusili komični katalog svojega protagonista z opolzko puntastično duhovitostjo, ki zagotovo ni postavljena nasproti atmosferi otoka. Lost Awakening uporablja svojo edinstveno glasbo in izrazit vizualni slog, da ustvari atmosfero ne samo skrivnosti in spletk, temveč tudi duhovitosti in absurda. Zaradi intuitivnega nadzora sta navigacija in reševanje ugank preprosta.

Lost Awakening se poklanja zlatim časom pustolovskega igranja in je polna zahtevnih ugank, ki tako kot vzdušje izžarevajo edinstvenost. Čeprav vas bodo brez dvoma včasih dolgo in težko zmešale, so rešitve pravične in razumne. Uganke, ki so primerne za igralce vseh starosti in ravni izkušenj, je mogoče obvladati z malo vaje in potrpljenja.

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Približno 1-2 uri zabave.
  • Množica zapletenih in osupljivih ugank.
  • Popolnoma pripovedovan dialog.
  • Niz različnih in prijetnih likov.