17.2 C
Ljubljana

Inspector Gadget – Mad Time Party razkriva datum izdaje!

Objavljeno:

Pripravite svoje pripomočke! Microids z veseljem sporoča, da bo video igra Inspector Gadget – Mad Time Party na voljo 14. septembra 2023 v fizični in digitalni obliki na Nintendo Switch, PlayStation 5 in digitalno na Steam, PlayStation 4, Xbox One/Xbox Series X|S. Maloprodajna različica PlayStation 4 bo na voljo 29. septembra 2023. Pripravite se na reševanje Metro Cityja s prijatelji!

Ta nova družabna igra za 1-4 igralce, ki so jo razvili pri Smart Tale Games, vas bo potopila v ikonični svet Inspector Gadget. Sprehodite se po okolju izvirne serije, spoznajte like, kot so Chief Quimby, Penny ali M.A.D. agenti in uporabite različne pripomočke inšpektorja za boj proti M.A.D. silami.

O Inspector Gadget – Mad Time Party:

Čudovito! Igrajte kot ikonični Inspector Gadget in se pridružite svojim prijateljem v tej novi družabni igri! Metro City je padel pod nadzor zlobnega dr. Clawa. Da bi rešil mesto, se mora inšpektor Gadget s pomočjo časovnega stroja vrniti v preteklost. Na žalost se stroj pokvari in inšpektorjevi predniki so teleportirani v sedanjost.

Vaša naloga: Raziščite Metro City in se soočite s predniki inšpektorja Gadgeta, da pridobite manjkajoče dele stroja. Morali boste rešiti naloge mini iger, da odklenete vijake, potrebne za popravilo.

Lastnosti:

  • Podajte se na zabavno in vznemirljivo pustolovščino kot legendarni Inspector Gadget in rešite Metro City pred dr. Clawom!
  • Raziščite Metro City in dokončajte misije in izzive v pustolovskem načinu.
  • Odkrijte 16 zabavnih mini iger, ki jih je navdihnilo vesolje Inspector Gadget, kot so Count Them All, My Precious in Pass the Bomb!
  • Zabavajte se z družino in prijatelji v načinu za več igralcev.
  • Uživajte v izjemnem zvočnem posnetku Tanis Chalopin, hčerke ustvarjalca Inspector Gadgeta, Jeana Chalopina.

Inspector Gadget – Mad Time Party bo izšla 14. septembra 2023 v fizični in digitalni obliki na Nintendo Switch, PlayStation 5 in digitalno na Steam, PlayStation 4, Xbox One/Xbox Series X|S. Maloprodajna različica PlayStation 4 bo na voljo 29. septembra 2023.