10.7 C
Ljubljana

Akcijski FPS ‘Trepang2’ danes na Steamu odpira krvava vrata; različice za konzole napovedane za konec leta 2023

Objavljeno:

Team17 Digital in Trepang Studios sta danes predstavila grozljivo, nadnaravno akcijsko streljanje Trepang2 na Steamu in napovedala, da bo igra na PlayStation 5 in Xbox Series X|S prišla pozneje leta 2023.

Duhovni naslednik hitrih in pretiranih prvoosebnih strelcev iz sredine 2000-ih, Trepang2 združuje visokooktansko, prvoosebno igranje gun-fu z uničujočim heavy metal zvočnim posnetkom, ko se igralci podajajo v nadnaravno potovanje smrti, uničenja in korporativnih zarot. Ko bodo stopili v škornje na novo izboljšanega super vojaka, ki je pobegnil iz vladne črne lokacije, se bodo oborožili z arzenalom orožja, medtem ko bodo obvladali vrsto novoodkritih nadčloveških sposobnosti, ki jih ves čas lovijo njihovi nekdanji ujetniki in še bolj nezemeljski sovražniki.

Trepang2 – napovednik

Ključne lastnosti Trepang2

  • Vrhunska akcija: potopite se v s streli poln svet smrti in uničenja in preizkusite svoje bojne sposobnosti proti tisočem visoko izurjenih operativcev posebnih enot, kultistov in sovražnikov iz drugega sveta, ki iščejo vašo kri.
  • Načina Eksplozivna kampanja in Horde: igrajte skozi vznemirljivo kampanjo in razkrijte smrtonosno nadnaravno zaroto ali pa se spopadite z valovi neusmiljenih specialnih sil in poglejte, kako dolgo lahko preživite.
  • Postanite izboljšani: Obvladajte arzenal nadnaravnih sposobnosti, ki spreminjajo igro, vključno z izkrivljanjem časa, nevidnostjo, nadčloveško hitrostjo in nezemeljsko močjo za prevlado nad vašimi sovražniki.
  • Brutalen boj na blizu: zdrobite sovražnike v boju na blizu in pobrišite vse, kar je ostalo v hitrih strelskih spopadih. Udarajte, brcajte, drsite in nanizajte kombinacije, da bi sovražnike zdrobili v prah.

Trepang2 je od danes na voljo za nakup na Steamu za 29,99 USD/24,99 GBP/29,99 EUR.