23.2 C
Ljubljana

Surrealistična rotoskopska razvejana pustolovščina Frank and Drake odkrije resnico 20. julija

Objavljeno:

Frank and Drake, čudovita rotoskopirana pripovedna pustolovščina z malo verjetnim dvojcem, ki rešuje zaroto, ki jo je razvil Appnormals in bo založil Chorus Worldwide, se bo v četrtek, 20. julija, soočila s čudnim na Nintendo Switch in PC prek Steama, z različicami za Playstation 4 in 5, Xbox Series X|S in Xbox One na voljo kmalu.

Najnovejši naslov nagrajenih razvijalcev STAY skupaj s konzolnimi založniki A Space for the Unbound in Coffee Talk pripoveduje nenavadno zgodbo v izmišljenem srednjeatlantskem mestu. Raziščite razvejano zgodbo o istoimenskih, malo verjetnih sostanovalcih, ki se odvijajo v ljubko rotoskopirano okroženem mestu Oriole, z več kot 8000 ročno narisanimi okvirji tradicionalne 2D umetnosti, ki prekrivajo posnetke.

Frank, ki še vedno okreva po epizodi amnezije pred enim letom, podnevi vodi razmajan stanovanjski blok kot njegov nadzornik, medtem ko skrbi za Underdoga, razposajenega enookega psa, ki se vozi na invalidskem vozičku. Drakeova sončna alergija zahteva, da živi nočno življenje kot natakar in se po izmenah pogovarja s svojo pokojno materjo z njenega groba pod mesečino. Zadnje čase ima opravka z vizijami brezskrbnih ljudi, ki ga varujejo pred neprijetnim značajem.

Že tako nenavadne okoliščine dvojice se zaostrijo, ko se znajdeta zapletena v čudno zaroto, polno ugank. Igrate Franka podnevi in Drakea ponoči, ki komunicirata s samolepilnimi lističi, katere puščata v stanovanju, in delata asinhrono, da bi prišla do dna Frankovih manjkajočih spominov, Drakovih vizij in nevidnega lutkovnega mojstra, ki vleče niti.

Poglobite se v skrivnosti mesta skozi razvejano pripoved v sedmih dneh v igri, kjer vsaka izbira vodi zgodbo po razvejanih poteh. Pridobite vpogled v več koncev, da odkrijete pravo resničnost skupnega položaja Franka in Drakea. Natančno preglejte celotno zgodbo po različnih poteh z ugankami za reševanje in mini igrami za dokončanje.

Frank and Drake izide v četrtek, 20. julija, na Nintendo Switch in osebnih računalnikih prek Steama za 24,99 $ / 22,99 € / 19,99 £. Kmalu bo na voljo tudi za PlayStation 4 in 5, Xbox Series X|S ter Xbox One. Igra podpira angleško, japonsko, francosko, nemško, špansko in portugalsko besedilo.

Frank and Drake – napovednik