23.2 C
Ljubljana

Dosezite zvezde z novim znanstvenofantastičnim velikim strateškim naslovom The Pegasus Expedition, ki je že izšel

Objavljeno:

Fulqrum Publishing in Kalla Gameworks danes lansirata na zgodbo usmerjeno, znanstvenofantastično veliko strateško igro The Pegasus Expedition na osebnih računalnikih prek Steama, GOG.com in Epic Games Store. Po mesecih razvoja in uspešni kampanji za zgodnji dostop je The Pegasus Expedition zdaj pripravljena na potovanje v globoko vesolje in vključuje popolnoma novo kampanjo, nove zgodbe in izboljšave igranja na podlagi povratnih informacij skupnosti. Igralci lahko kupijo The Pegasus Expedition po priporočeni digitalni ceni 19,99 $/19,99 € s 15-odstotnim popustom ob začetku prodaje.

Izdaja 1.0 The Pegasus Expedition predstavlja povsem novo kampanjo, The Purge, kjer imajo igralci priložnost prevzeti nadzor nad novo frakcijo, ki jo je mogoče igrati. Neodvisen regenerativni sistem in smrtonosno biološko orožje, Biomass, uvaja igralce v edinstven in uničujoč slog igranja, nov v naslovu 4X z drugačnim naborom funkcij igranja in lastno zgodbo. The Purge je peti nadomestni scenarij, dodan v igro, ki dodatno dopolnjuje obsežno glavno kampanjo.

Nov ‘All Fleets Mode’ omogoča igralcem, da izkusijo in prevzamejo nadzor nad večjimi konflikti v vesolju, pri čemer vse flote sočasno sodelujejo v epskih bitkah 3 proti 3. Poleg tega novega načina je bilo dodanih dvajset novih dogodkov zgodbe za popolno lansiranje, ki obsegajo ogromno različnih tem, od podpore kitajskim flotam pri obrambi Zemlje pred vsiljivimi Kolosali, do odkrivanja vohunov v vašem glavnem poveljstvu in srečanja s starodavnimi arheološkimi najdbami.

The Pegasus Expedition je zdaj na voljo prek Steama, GOG.com in Epic Games Store, s 15-odstotnim popustom ob lansiranju.

The Pegasus Expedition – napovednik